PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Desembre
2014

Concerts de Nadal a l’Escola de Música i Conservatori

Gairebé la totalitat dels alumnes actuaran en algun dels sis concerts programats a la ciutat

Demà, dijous 18 de desembre, s’inicien els concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional de Sabadell. Gairebé la totalitat dels alumnes actuaran en algun dels sis concerts programats a la ciutat.

En aquests concerts es podran escoltar corals de totes les edats, així com formacions de tots els instruments i cursos:

-         Dijous a les 7 de la tarda, a l’auditori del Casal Pere Quart actuaran formacions instrumentals de flautes de bec, acordions, guitarres i conjunt de metalls.

-         Dissabte 20, a les 7 de la tarda, a la seu de l’Orquestra Simfònica del Vallès, actuaran la Banda i la Simfònica del conservatori.

-      Els darrers concerts seran a la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, el dilluns 22, amb formacions instrumentals de flautes, acordions, el grup Euterpe i l’orquestra Stradivari.

-         I dimarts, 23 de desembre, els concerts corals amb alumnes d’Escola de Música i els cors mixt, de noies, d’adults i Teatre Musical. 

L’Escola de Música i el Conservatori ofereixen un aprenentatge musical que incideix significativament en la pràctica vocal i instrumental en grup. Així mateix, aquests centres se sumen a través de l’AMPA, amb aquests concerts, a la campanya solidaria de la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor.

Els concerts oberts al públic i gratuïts són una magnífica oportunitat perquè l’alumnat posi en pràctica els coneixements adquirits a l’aula i expressi davant un públic real les seves inquietuds artístiques.

La programació es pot consultar a la web del Conservatori: www.sabadell.cat/conservatori