PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Novembre
2020

Constituït el nou Consell del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

A partir d’ara, Carles de la Rosa n’és el president

Constituït el nou Consell del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) local ha constituït el nou Consell.  El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, n’és el nou president. Així es va aprovar a la reunió telemàtica que va tenir lloc la setmana passada.

En la mateixa sessió també s’aprovà la Memòria 2019 d’aquest ens. Hi destaca que durant l’any passat al CNL es van dur a terme 96 cursos presencials, amb 1.870 inscripcions, i 280 activitats de promoció de la llengua, que inclouen des de trobades amb escriptors fins a l’organització de clubs de lectura passant per sortides culturals o de coneixement del municipi. El programa del Voluntariat per la Llengua, per la seva banda, va assolir 512 parelles lingüístiques.

Durant la sessió també es va explicar com s’han hagut d’adequar del març ençà les activitats del CNL a la situació que ha generat la pandèmia. El canvi principal ha estat que l’oferta formativa ha passat a ser exclusivament en les modalitats semipresencial i en línia.

El Consell del CNL de Sabadell està format pels representants polítics de les poblacions de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Polinyà, un representant de la Direcció General de Política Lingüística, un del Departament d’Educació, la direcció del Centre i dos representants dels treballadors i treballadores.