PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Maig
2019

Convocatòria de subvencions per a projectes relacionats amb el rodal i per prevenir incendis

Són ajuts municipals de 20 mil euros per a entitats i 10 mil euros per a propietaris rurals

Convocatòria de subvencions per a projectes relacionats amb el rodal i per prevenir incendis

Encara hi ha temps per presentar-se a la convocatòria de subvencions que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutat per a projectes relacionats amb el rodal i amb la prevenció d’incendis.

La primera d’aquestes convocatòries és la que fa referència a subvencions per desenvolupar programes d’actuacions relacionades amb el rodal i el termini per presentar-hi les sol·licituds és el 22 de maig. Enguany l’import d’aquesta subvenció és de 20 mil euros i s’adreça a entitats que proposin actuacions en relació amb el foment del coneixement del rodal i que en difonguin els valors, amb l’objectiu d’evitar la pèrdua de la biodiversistat.

La segona convocatòria, tot i que el termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 10 de maig però que s’ha fet difusió entre els col·lectius implicats, és per ajudar a dur a terme actuacions relacionades amb la prevenció d’incendis forestals, la gestió del bosc i el desenvolupament rural agrari. S’adreça als propietaris de finques rústegues i està dotada amb un import màxim de 10 mil euros.