PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Gener
2017

Corals de gent gran de Sabadell participen per segona vegada al Canta Gran a l’Auditori de Barcelona

Es reuniran més de 400 cantaires per interpretar la cantata Tòtems

Un centenar d’avis i àvies de 6 corals de Sabadell participaran demà, 24 de gener, al Canta Gran, un concert que agrupa les corals de gent gran de les ciutats de l’àrea metropolitana i que en aquesta ocasió preveu reunir més de 400 cantaires. Junts interpretaran, dalt de l’escenari de l’Auditori de Barcelona, la cantata Tòtems.

Les corals de Sabadell que participaran en la jornada de demà són: Coral Amistat per la Dona, Agrupació Coral Cantaires de Can Feu, Coral les Cardines, Coral Arco Iris, Coral Estrella Blava i Coral Roureda. Totes cantaran acompanyades de les corals de les ciutats de Terrassa, Canovelles, les Franqueses del Vallès, Polinyà, l’Hospitalet de Llobregat, Tarragona i algunes corals de Barcelona.

Canta Grans és un projecte que uneix cantaires de diferents corals de diferents poblacions de Catalunya per dur a terme un gran concert acompanyats per músics professionals i reconeguts solistes. El projecte, que enguany arriba a la 15a edició, té per objectiu fomentar els valors musicals en la gent gran, a la vegada que permet exercitar les capacitats cognitives (fomenta la memòria, el sentit del ritme, l’atenció, les habilitats motrius...), potenciar la participació social, fomentar l’autonomia i l’autoestima.

El programa d'aquest any presenta la cantata Tòtems, una història que explica, de la mà d’un comptable i d’una artista– els set elements que denominem “tòtems”. Aquests "tòtems" són capaços de generar bones vibracions, salut, fortuna i somnis als usuaris. Tòtems està escrita per cors de gent gran, solistes i un petit acoblament instrumental format per piano, violí, clarinet, contrabaix i percussió.

L’Ajuntament de Sabadell dóna suport a aquesta iniciativa proporcionant suport logístic i acompanyament als quasi 100 cantaires que hi participen de la nostra ciutat.