PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juliol
2021

Cultura per a tots els gustos aquest cap de setmana

Inclou òpera, música, cinema i un espectacle familiar

Cultura per a tots els gustos aquest cap de setmana

La programació cultural d’estiu a Sabadell proposa pels propers dies 6 plans molt diferents, adreçats a públics diversos. Demà dijous hi haurà una retransmissió gratuïta de l’òpera “Carmen”, de Georges Bizet, al pati de L'Estruch a les 21.30h. Es tracta d’una producció de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, basada en el mite de la vida i mort de la famosa protagonista de la novel·la de Prosper Mérimée.

Aquesta setmana el cicle de Cinema a la Fresca projectarà en català la pel·lícula d’animació digital “Com ensinistrar un drac 3”, de Dean Deblois. La història és la tercera de la trilogia basada en l’homònima saga de llibres d’acció i fantasia, escrits per Cressida Cowell. Serà dijous a les 10 del vespre al pati de l’Escola Can Rull (avinguda Lluís Companys, 61).

Divendres a les 21.30h continuen els concerts de música moderna al pati de L’Estruch amb l’actuació de Disasters Jacks, grup sabadellenc de hardcore-punk que ha girat arreu d'Europa i ha compartit escenari amb grups com Adolescents, Pears, Petrol Girls i Baboon Show.

El programa LaSala a la fresca amb producció de Rialles presentarà divendres 16 a les 19h al pati del Casal Pere Quart el darrer treball del sabadellenc Rah-mon Roma. “Reach Up High” és un espectacle familiar d’animació en anglès i català, que farà viatjar el públic pel món. L’entrada costa 8€, però els menors de dos anys no paguen si seuen a la falda i no ocupen seient. El 10% de l’import es destinarà a programes socials amb els quals ja col·labora LaSala.

Finalment, diumenge dia 18 la Banda de Música de Sabadell oferirà un concert gratuït de música fresca i alegre, amb la direcció de Bernat Castillejo, al pati de L’Estruch a les 20.00h.

Per a tots els espectacles cal reservar l’entrada (a la taquilla del Teatre Principal o, en línia, aquí) per a complir amb els aforaments i durant el seu desenvolupament s’hauran de respectar les mesures de seguretat anti-Covid determinades per les autoritats sanitàries.