PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Novembre
2017

Daniel Ligorio, Blai Navarro i Bernat Castillejo participaran en el darrer concert d’antics alumnes de l’Escola de Música

El recital tindrà lloc a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en el marc del 125 anys de l’escola

Daniel Ligorio, Blai Navarro i Bernat Castillejo participaran en el darrer concert d’antics alumnes de l’Escola de Música

Aquest divendres, 17 de novembre, l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 acollirà l’últim dels concerts protagonitzats per antics alumnes del Conservatori de Sabadell en el marc del 125è aniversari de l’Escola Municipal de Música. En aquesta ocasió, hi actuaran el pianista Daniel Ligorio, l’acordionista Blai Navarro i una orquestra de flautes travesseres integrada per antics alumnes del professor Bernat Castillejo. El recital tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre i l’entrada és gratuïta.

En el concert, els assistents podran gaudir de la interpretació que Ligorio oferirà dels Quadres d’una exposició de Mússorgski. Per la seva part, Blai Navarro tocarà obres de Granados, Mozkovsky, Cervantes i Angelis. Així mateix, de la mà de l’orquestra de flautes travesseres, es podrà sentir Joubert, Granados i J. Serra, entre altres, amb la col·laboració de dos professors del Conservatori: Anna Canudas al piano i Robert Armengol a la percussió.

Daniel Ligorio és un reconegut concertista del piano i de la música de cambra. Ha estat premiat en diverses ocasions, tant en l’àmbit estatal com internacional, ha col·laborat amb prestigiosos grups de cambra i ha actuat com a solista en importants orquestres tant d’Espanya com d’Europa. Té nombroses gravacions per a segells com NAXOS i altres.

Blai Navarro, acordionista, és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya en la seva especialitat i president de l’Associació Catalana d’Acordionistes. Actualment compagina les classes amb concerts de solista i amb el grup de cambra Quinteto Dequera.

Per la seva part el flautista, arranjador i director Bernat Castillejo ha reunit per a aquest concert 9 dels seus deixebles de flauta travessera, tots ells professionals. I és que el seu prestigi com a mestre de mestres també forma part de la seva reconeguda trajectòria.

Amb el recital de divendres, l’Escola Municipal de Música i Conservatori tancarà el cicle de concerts d’antics alumnes i antics professors, que s’ha portat a terme durant tot l’any 2017 i en el qual han participat Nora Girbau, Josep M. Almiron, el Quartet Melt, J. Ll. Puig, guitarristes i l’orquestra de corda Re-cordes.