PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Maig
2017

Darreres actuacions de circ a Ca l’Estruch, aquest curs

Tindran lloc aquest cap de setmana i el divendres 26 de maig

El curs 2016-2017 s’acaba i també ho fa el circ a Ca l’Estruch. Queden, però, tres actuacions. La primera serà el divendres 19 de maig, a l'Estruchbar, en què hi haurà una càpsula de la companyia resident a l'Estruch Silosenomecuelgo. Es tracta d’un número de trapezi, que s’ofereix com a espectacle gratuït.

El segon serà el dissabte 20 de maig, al matí d’11 a 1, a la Sala 1 de Ca l'Estruch. És una activitat de Circ en Família a càrrec de Tub d'assaig, a un preu de 5 € per unitat familiar a partir de 3 anys. El taller consisteix a conèixer les principals disciplines circenses, com les malabars, els equilibris sobre objectes, les teles aèries , el plat xinès, etcètera.

I, finalment, el divendres 26 de maig, a les 9 del vespre, tindrà lloc la darrera actuació de la temporada a la Vela. La companyia ES Circ, després d’estrenar-se a Trapezi –la Fira de Circ de Catalunya–, presentarà a Sabadell el seu darrer espectacle: Polos. Una proposta gratuïta i per a tots els públics, que inclou tècniques de cercle aeri, el pole dance i la manipulació d'objectes els malabars horitzontals.

Més informació