PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Octubre
2019

Demà dijous s’obre la temporada dels clubs de lectura organitzats per les biblioteques municipals

Inclourà “L’Abanderat, el bibliobús del front”, un espectacle de Rizoma Teatre en el marc l’Any de la Colla de Sabadell

Demà dijous s’obre la temporada dels clubs de lectura organitzats per les biblioteques municipals

Demà, dijous 17 d'octubre, a les 18.30 h, a la Biblioteca Vapor Badia, es donarà el tret de sortida a la temporada 2019-2020 dels clubs de lectura organitzats per les biblioteques municipals de Sabadell (BiMS). Serà una sessió oberta a tota la ciutadania, però especialment als participants dels clubs.

Organitzat per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de Generalitat de Catalunya, l’acte inclourà l’espectacle L’Abanderat, el bibliobús del front, a càrrec de Rizoma Teatre. Una proposta que s’emmarca també dins l’Any de la Colla de Sabadell.

Es tracta d’un espectacle de memòria històrica, que gira entorn d’alguns intel·lectuals cabdals de l’època, com ara Joan Oliver (Pere Quart), Anna Murià, Jordi Rubió i Mercè Rodoreda.


Els clubs

La temporada inclou 26 clubs diferents, cadascun dels quals es duu a terme en alguna de les set biblioteques municipals: Vapor Badia, de la Serra, de Can Puiggener, del Nord, del Sud, de Ponent, dels Safareigs.

Hi ha clubs de narrativa i novel·la, d’idiomes, juvenils, infantils i temàtics, com ara un de viatges, un de fantàstic, terror i ciència-ficció, un de teatre, un de còmic i també un de música.

Enguany hi ha dos clubs nous. D’una banda, el que porta per nom Contra l’oblit: llegint sobre la Segona Guerra Mundial, coordinat per Anna Cabeza. I, d’altra banda, el titulat L’experiència de la poesia, que coordina Joan Calsina. Tots dos es faran a la Biblioteca Vapor Badia.

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen un mateix llibre i que es troben per comentar-lo. Les sessions s’adrecen a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.