PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Octubre
2019

Dispositiu especial amb motiu de la commemoració de Tots Sants

Dispositiu especial amb motiu de la commemoració de Tots Sants

La commemoració de Tots Sants comportarà, com és habitual, el desplegament d’un dispositiu especial l’1 de novembre per millorar l’accés i la informació al Cementiri. Entre altres mesures, es reforçarà el servei d’autobús urbà i, dins del recinte, s’instal·laran taules informatives. Així mateix, es programarà una cerimònia laica i un concert de música en directe.

L’1 de novembre, el Cementiri estarà obert de les 9 del matí a les 6 de la tarda. Per facilitar a la ciutadania informació sobre l’equipament i les activitats previstes durant la jornada, l’empresa concessionària de la gestió del Cementiri ubicarà tres taules informatives: a l’entrada principal, a l’accés des del Poblenou i al sector de Via Làctia, on s’atendrà i donarà suport al visitant facilitant informació sobre la ubicació de les sepultures i altres dubtes.

Pel que fa als actes previstos, es celebrarà una cerimònia laica, a les 12 del migdia, a la Capella del Cementiri Vell. Una hora més tard, a la 1, hi haurà un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Reforç dels autobusos

Es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se al Cementiri. És per això que, el proper 1 de novembre, s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà. La línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès fins al Cementiri. Entre les 8.25 i les 14.15 h farà el recorregut en aquest tram cada 10 minuts i entre les 14.15 i les 18.25 h, cada quart d’hora.

També hi haurà presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.