CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millores als entorns escolars de la ciutat, ara a l'Escola Miquel Martí i Pol

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  13
  Juliol
  2016

  Divendres comença la venda d’entrades per a la programació dels teatres de setembre a desembre

  Les entrades dels teatres es poden comprar a la taquilla o per Internet.

  Divendres comença la venda d’entrades per a la programació dels teatres de setembre a desembre

  A partir del proper divendres 15 de juliol es podran comprar –a la taquilla i per Internet– les entrades de la programació dels teatres Principal, La Faràndula i LaSala Miguel Hernández dels mesos de setembre a desembre. La nova programació pretén arribar a tots els públics amb una oferta variada per a tots els gustos i totes les edats.

  Les arts escèniques

  Amb un repartiment de luxe arriba Dansa d’agost al Teatre Principal, el dissabte 1 d’octubre, a les 21.00 h. Marta Marco, Màrcia Cisteró, Clara De Ramon i Nora Navas són les protagonistes de Dansa d’agost, del dramaturg irlandès Brian Friel. Cinc germanes d’entre trenta i quaranta anys, solteres, viuen al petit poble de Ballybeg, a la Irlanda rural de l'any 1936. El pes de la repressió i del que diran les ofega i viuen amb l’esperança de tenir un futur millor.

  Sigue con nosotros. Així ha titulat l’humorista televisiu Berto Romero el seu últim espectacle i el vindrà a presentar el diumenge 20 de novembre a la Faràndula. L’humorista diu que ha iniciat una nova etapa amb el cap més moblat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i creu haver superat els traumes i complexos que arrossegava en la seva joventut. Tot això ho vindrà a explicar amb el seu humor i gràcia de sempre.

  La música simfònica

  L’Orquestra Simfònica del Vallès arrenca la temporada amb La Quarta Simfonia de Gustav Mahler, dirigida en aquesta ocasió per Víctor Pablo Pérez, que exerceix com a principal director convidat d’aquesta temporada. La soprano polonesa Iwona Sobotka s’encarregarà de posar la veu a la cançó Himmlische das Lebenm, del quart moviment de la Simfonia número 4. La prestigiosa soprano també presentarà un repertori de cançons que interpretarà amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. El concert d’inici de temporada es farà el 14 d’octubre, a les 21 h, al Teatre La Faràndula.

  El 18 de novembre a la Faràndula, també, l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida pel clarinetista i director Vicent Alberola, oferiran obres de Leonard Bernstein i Aaron Copland, dos dels noms més coneguts dins del món de la composició de música nord-americana. Una de les peces que es podran sentir serà el Concert per a clarinet que Copland va dedicar a Benny Goodman i On the Town, de Berrnstein, un clàssic de la comèdia musical.

  I també a la Faràndula, el 2 de desembre, la Simfònica fa de nou un homenatge al cinema i a les bandes sonores de compositors com John Williams, Ennio Morricone i John Kander. El concert, a més, vindrà acompanyat de les veus en directe dels dobladors Mercè Montalà i Salvador Vidal que ens submergiran ràpidament dins la màgia del setè art.

  Finalment, una de les cites emblemàtiques de l’Orquestra serà el Festival de Valsos i Danses. En aquesta ocasió els valsos de la família Strauss compartiran repertori amb obres d’Albert Ketelbey i de Leroy Anderson. La soprano Sara Blanch interpretarà també algunes peces del concert com la coneguda "Song of Olympia" d’Els contes de Hoffmann, d’Offenbach. La direcció d’aquest concert anirà a càrrec del director nord-americà Arthur Post, que ha treballat amb un gran nombre d’orquestres destacades a Detroit, Houston, New Jersey, Columbus, North Carolina, Virginia, Grand Rapids, San Antonio i Richmon. El concert de valsos i danses es podrà sentir el dissabte 7 i diumenge 8 de gener.

  L’òpera

  El primer títol del Cicle d’Òpera que ens presenta l’AAOS és Don Giovanni, els dies 26, 28 i 30 d’octubre, al Teatre La Faràndula. Mozart s’endinsa de forma magistral en l’amoralitat d’un personatge que és el paradigma del llibertí sense escrúpols. Una de les millors obres que s’han fet sobre la figura de Don Joan. Aquest personatge és condemnat amb un càstig diví baixant als inferns. El director musical serà, en aquesta ocasió, Daniel Gil de Tejada.

  Aquesta temporada l’Escola d’Òpera de Sabadell celebra els 20 anys del seu naixement i per aquest motiu oferirà una segona representació de Don Giovanni, el dissabte 29 d’octubre, a les 21 h. L’experiència de participar en una òpera amb orquestra i direcció professional motiva moltíssim els alumnes de l’escola d’Òpera, a qui, en moltes ocasions, l’experiència els serveix de trampolí per accedir al repertori de l’Òpera professional.

  Categories Activitats culturals Tags Activitats culturals, La Faràndula, Teatre