PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Març
2018

“Dress Code 17.36” exposa vuit projectes de moda de l’alumnat de l’Escola Illa al Casal Pere Quart

inclou vuit col·leccions elaborades per alumnes de l'escola

“Dress Code 17.36” exposa vuit projectes de moda de l’alumnat de l’Escola Illa al Casal Pere Quart

Fins al 14 de març, es podrà visitar al Casal Pere Quart (Rambla, 69) l’exposició “Dress Code 17.36”, amb creacions de l’alumnat de l’Escola Illa. La mostra la protagonitzen projectes finals realitzats el curs passat per estudiants de 2n d’Estilisme d’Indumentària del centre municipal sabadellenc.

En aquesta ocasió, l'exposició inclou vuit col·leccions que suposen la primera proposta de l’alumnat com a marca en el món del disseny de moda. Un total de vuit propostes personals en les quals dissenyadors i dissenyadores ens mostren la seva part més creativa i intimista i on reflexionen sobre el que passa al seu voltant, sobre allò que els preocupa o interessa o sobre allò que, en definitiva, els acaba definint.

Els projectes de l’exposició són els següents:

  • GELUKKIGSTE és la col·lecció de Tess Furriols, d'sportwear femení i masculí per a la temporada primavera/estiu 2018-19. Són peces de roba interior que també es poden combinar com a proposta de vestuari exterior, on destaca el color com a protagonista principal: grocs, taronges, vermells, roses, violetes, verds i blaus que volen comunicar alegria i vitalitat.
  • INUIT és el projecte d'Anna Miret Burillo, una col·lecció de prêt-à-porter femení tardor-hivern 2017-18, inspirada en el Pol Nord, en les tonalitats blaves del mar i del cel, el blanc de la neu i el vermell de la sang. En aquest projecte la idea principal és transmetre sentiments de protecció i seguretat cap a la vida dels animals.
  • CAPTIVE, de Nadia Casas, és un projecte de prêt-à-porter femení primavera/estiu 2018-19, que vol reivindicar els valors de la llibertat i els drets de les persones mitjançant una proposta de peces que renoven els patrons de la camiseria clàssica amb noves línies i formes.
  • LADY GUADALUPE és el títol del treball de Paula Garrido Torres, prêt-à-porter femení primavera/estiu 2018-19. És un projecte de roba que es distingeix per l’exaltació de la sensualitat femenina a la vegada que proclama un model de dona feminista, independent, amb caràcter i protagonista de la seva pròpia vida.
  • METAMORPHOSIS, de Laura Domínguez, és una col·lecció de prêt-à-porter femení primavera/estiu 2018-19, d'estètica futurista, amb la intenció de portar la moda un pas més enllà, aplicant la tecnologia al vestit, a partir de les llums LED i el tèxtils tècnics. Els patrons i els teixits volen donar també una sensació òptica de volums i formes a les que no estem acostumats, per vestir a una dona lliure i innovadora.
  • DYSTOPIA, d'Ismael Gouriguer, és un projecte inspirat en el Vaporwave, un moviment estètic amb una fascinació nostàlgica, irònica i surrealista cap a la tecnologia digital, la música, el vídeo i la publicitat de dècades passades. A la col·lecció es podran veure definides les influències de la cibercultura a través de l’admiració pel pensament místic, la cosmologia, la ciència-ficció i la cultura asiàtica.
  • NIMFÀLIDS, d'Ariel Núñez, és un projecte d'alta costura que convida a l'expansió, al creixement individual. Proposa l'alliberament de les cuirasses de la introversió, el lament i l'autocompassió per trobar el nostre guerrer interior en el camí cap a la identitat artística i personal. La col·lecció d'alta costura femenina es projectarà a partir d'una visió barroca, gòtica i dramàtica del procés de metamorfosi d'una eruga a papallona.
  • L'ESSÈNCIA DE L'AMOR, de Silvia del Morral, és una col·lecció de núvies primavera/estiu 2018, que vol transmetre el sentiment d’una núvia en trobar el seu vestit ideal sense sentir-se disfressada. La proposta introdueix un teixit diari, en aquest cas el texà en aquest tipus de vestits.