PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2019

Dues alumnes de l’Institut Pau Vila guanyen el concurs de vídeos en anglès English Clips, centrat enguany en el Bullying

El concurs té per objectiu millorar les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa

Alone, de les alumnes Aida Marlet i Luna Marsella, de l’Institut Pau Vila, ha guanyat l’edició d’enguany del concurs de vídeos en anglès English Clips. L’activitat, impulsada per l’Ajuntament i tres escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola, es convoca cada curs per fomentar la participació i creativitat dels joves en llengua anglesa. En aquesta edició, el concurs proposava com a tema central el bullying. S’hi han presentat un total de 34 clips de 8 centres educatius. A més de la proposta guanyadora, s’han escollit dues de finalistes: Journal, de Rocío González i Manal Salhi, de l’Institut Ribot i Serra, i You are not the only one!, de Judit Guerrero i Marina Gil, de l'Escola Estel.

Amb el certamen, els centres educatius inscrits hi han presentat els millors clips elaborats per l’alumnat (en podien presentar un màxim de 5 per centre). Les propostes han estat avaluades per un jurat integrat per representants de les escoles d’idiomes, tot tenint en compte aspectes com l’originalitat, l’eficiència comunicativa, la correcció lingüística i la qualitat tècnica i escollint finalment una proposta guanyadora i dues de finalistes. El lliurament de guardons s’ha portat a terme a cadascun dels centres amb alumnat premiat.

Les escoles d’idiomes que, conjuntament amb l’Ajuntament, impulsen l’English Clips són FIAC, Fun English School i International House, que participen en l’organització, formen part del jurat i cedeixen materials per als centres.

Amb l’English Clips, adreçat a alumnat de 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional, es milloren les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa. Alhora s’impulsa la creació de produccions audiovisuals valorant la creativitat i el component innovador.

Enllaços dels vídeos guanyador i finalistes: