PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Juliol
2021

El Cafè Aventura: IX Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell repartirà 8.500 € entre les primeres classificades com a millor empresa i com a millor idea de negoci

El termini per optar als premis està obert fins al 15 d’octubre

El Cafè Aventura: IX Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell repartirà 8.500 € entre les primeres classificades com a millor empresa i com a millor idea de negoci

Amb el títol “Cafè Aventura: IX Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per novena vegada consecutiva a Sabadell un esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, es desenvolupa amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. A hores d’ara ja està obert el termini de presentació.

La proposta s’adreça a companyies a punt de néixer o ja constituïdes. En concret, està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites es seleccionaran els 15 projectes o empreses per tal que puguin presentar-se davant el públic assistent el dia de l’acte, que tindrà lloc el 25 de novembre de 2021 i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

Com a al·licient per a les persones que hi participin, poden optar a alguns dels premis de les dues categories d’aquest esdeveniment. En concret, la categoria de Millor empresa s’adreça a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud. Mentrestant, a la categoria de Millor projecte empresarial s’hi poden presentar persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

S'estableixen dos premis per a les empreses guanyadores. La primera classificada en la categoria de "Millor empresa" s’emportarà una dotació econòmica de 4.000 €, l'accés al programa de mentoring d’autoocupació d'aproximadament un any de durada i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring.

D’altra banda, per a la categoria "Millor idea de negoci", la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d’assessoria i l'accés a un espai d’incubació. Tot això, emmarcat en una jornada on les persones promotores d'idees i empreses podran presentar els seus productes o serveis amb la tècnica elevator pitch per poder atraure l'atenció del públic que s’hi pugui reunir entorn aquest esdeveniment.

Inscripció oberta

La inscripció per presentar-se a una de les dues categories del Café Aventura s’ha obert aquest juliol i el termini és fins al 15 d’octubre de 2021. Mitjançant el web sabadellempresa.cat es poden consultar les bases dels premis i es poden omplir els formularis d’inscripció en línia. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..