PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Febrer
2020

El Casal Pere Quart acull la presentació dels treballs del Màster de Rehabilitació i Restauració Arquitectònica de la UPC en edificis històrics

Hi ha edificis de Sabadell, Sentmenat i Palaus-solità i Plegamans

El Casal Pere Quart acollirà el proper dilluns, 2 de març, a les 16.30 h, la presentació dels treballs realitzats en el marc del Màster en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica de la UPC, entre els quals hi ha un estudi del Molí d’en Torroella i un altre de la Caserna.

A la presentació hi assistirà regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina, i la regidora de Comerç, Consum i Turisme i Salut i Cicles de Vida, Sònia Sada, entre altres representants de la comarca.

Al llarg de l’any 2019, els alumnes han estat treballant en cinc edificis històrics de la comarca: la Comanda de Santa Magdalena de Palau-solità i Plegamans, el Castell de Sentmenat, la masia de Can Borrell, el Molí d’en Torrella i la Caserna de Sabadell. Aquests cinc edificis s’han afegit als 13 que s’han treballat en edicions passades.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental col·labora en aquest màster, amb l’objectiu d’oferir als ajuntaments de la comarca i a l’alumnat la possibilitat de col·laboració en el desenvolupament d’estudis d’avaluació i intervenció en edificis històrics on hi hagi previst de fer obres a mitjà o llarg termini.