PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Maig
2023

El Casal Pere Quart acull “Món”, l’exposició dels treballs dels tallers d’art de l’Escola Illa

El Casal Pere Quart acull “Món”, l’exposició dels treballs dels tallers d’art de l’Escola Illa

L’alumnat dels tallers d’art de l’Escola Illa presenta “Món”, una mostra dels processos i treballs que han anat desenvolupant al llarg del curs 2022-23. L’exposició s’inaugura demà dimarts 23 de maig, a les sis de la tarda, i es podrà visitar fins al 19 de juny al Casal Pere Quart.

El títol de la mostra, "Món", reflexa el desig de l’alumnat d’obrir les portes dels tallers d'art de l'escola per mostrar tot el que passa en el seu interior. Una escola és una eina que “construeix món” en la mesura que fa possible pensar-lo i transformar-lo, però també es constitueix ella mateixa com un món, com una petita comunitat plena de vincles i afectes. L'aprenentatge es produeix en aquest món de relacions i recerques compartides, un espai que es construeix entre totes i tots i que és important per a la comunitat.

L'exposició és una explosió de treballs i processos d'aprenentatge de l’alumnat que aquest curs ha passat pels tallers de l'escola. S’hi podran veure els treballs dels tallers infantils d'art, dels diversos tallers de dibuix, ceràmica, fotografia, gravat, joiera, vitrall, enquadernació, lettering i costura.

Tanmateix, destaca el treball que presenta el taller de ceràmica, anomenat "Oportunitats trobades. La seducció de l'espai", i en el qual han participat 28 alumnes. És una proposta de petites accions en l’espai públic que relacionen l’escola i la ciutat, deslocalitzant el taller de ceràmica i ampliant el seu camp d'acció al territori, a la ciutat. El projecte consisteix en un recorregut, amb un mapa interactiu, que a partir d’un codi QR permet fer una ruta per viure-hi les accions plantejades. Unes accions que es deixaran a l’atzar, en el lloc, amb una durada efímera.

Tallers d’art

Els tallers d’art de l’Escola Illa, són de caràcter lliure, oberts a la ciutat i a totes aquelles persones interessades per l’art i el disseny. Comencen el mes d'octubre amb diferents continguts i formats i finalitzen el mes de juny. El procés d’inscripció per als tallers del curs 2023-24 s'obre aquest mes de juny, amb una àmplia i interessant oferta de formació artística per a la ciutat de Sabadell.

Més informació