PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Març
2016

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull una nova activitat per fomentar la cooperació empresarial

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull una nova activitat per fomentar la cooperació empresarial

La xarxa empresarial OniOn amb la col·laboració del Vapor Llonch torna a oferir una nova activitat aquest mes de març adreçada a empreses emergents i de nova creació per fomentar la cooperació empresarial. Demà, dijous 3 de març, el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull un dinar, a partir de les 14h, per tal que diferents empreses es puguin conèixer i establir relació entre elles.

A l’activitat està previst que hi participin a més d’integrants de la xarxa OniOn, les pròpies empreses residents al centre d’allotjament empresarial de Can Roqueta i també estan convidats negocis ubicats a l’altre espai municipal del Centre de Promoció Empresarial. En aquests moments, els dos equipaments sumen 36 empreses allotjades. Concretament, el Centre d’Empreses Industrials té una ocupació del 60% de la seva capacitat amb 8 mesos en funcionament i al Centre de Promoció Empresarial és del 70%.

L'Ajuntament de Sabadell col·labora amb ONiON, que va néixer com a entitat a finals de l'any 2009, després d'una nova estratègia impulsada per promoure el negoci de pimes principalment de Sabadell i àrea d'influència a través de la cooperació empresarial. De fet, l'origen de l'associació és el Club de les Noves Empreses que va desenvolupar la seva activitat durant tres anys al Vapor Llonch, adreçat a empreses usuàries per millorar el seu posicionament en el mercat.

El president de l'associació empresarial Xarxa ONiON, Martí Sáiz, acompanyat per l'expresidenta i actual vicepresidenta i relacions externes de la Junta, Tona Codina, es van reunir ahir amb el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro. L'objectiu de la reunió ha estat intercanviar impressions sobre el context actual i enfortir la col·laboració.

Xarxa OniON

Actualment l'Associació Xarxa ONiON compta amb 150 empreses i obre la possibilitat a noves afiliacions. L'associació integra tots els empresaris que es dediquin principalment a donar serveis a les empreses i a les persones, així com empreses del sector industrial.

Més informació a:

http://www.xarxaonion.org

http://xarxaonion.wordpress.com

https://twitter.com/xarxaonion