PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Juliol
2019

Nous cursos d’Introducció a la fabricació digital: Impressió en 3D

L’oferta formativa de juliol en l’àmbit tecnològic es completa amb cinc cursos sobre eines web

Nous cursos d’Introducció a la fabricació digital: Impressió en 3D

L’Ajuntament de Sabadell estrena nous cursos de formació amb l’objectiu de conèixer els conceptes i aplicacions de la internet de les coses, la fabricació digital i la impressió en 3D. La formació, sota el títol Introducció a la fabricació digital: Impressió en 3D, tindran lloc al Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins del 10 al 19 de juliol, en una primera edició, i del 24 al 31 del mateix mes, en una segona.

El curs estarà obert a qualsevol persona, tant en atur com en actiu, que vulgui apropar-se, conèixer i començar adquirir noves competències en tecnologia de fabricació 3D.

L’aula denominada Punt Òmnia, dotada d'equips informàtics i de connexió a Internet, és el principal punt de referència dins aquest Centre per a la realització de diverses activitats dirigides tant a persones que volen iniciar-se en el món de les TIC com a totes les que busquen una actualització i ampliació dels coneixements. El Punt Òmnia presenta una programació semestral que inclou cursos i tallers, monogràfics especialitzats i ús lliure del servei.

Cursos sobre eines 2.0

En la mateixa línia que aquest curs, durant tot el mes s’ofereixen diferents activitats formatives sobre eines del web 2.0. S’han programat cinc cursos entre les 9 i les 11.30 h perquè l’alumnat pugui utilitzar de forma autònoma aquestes eines un cop finalitzada la formació.

La programació comença avui, 3 de juliol, amb la sessió sobre Google Drive per tal d’acostar l’alumnat a aquest recurs. Un altra eina que serà objecte d’un curs, a partir del 8 de juliol, serà el d’identitat digital. D’altra banda, les persones que vulguin aprendre a crear, gestionar i treure el màxim profit a la xarxa social Twitter poden participar al curs que començarà el 15 de juliol. A més, s’ha previst el curs de LinkedIn els dies 22 i 24 de juliol i de Canva els dies 29 i 31 de juliol.

Inscripció

Les persones interessades a participar en qualsevol de les activitats formatives poden inscriure-s’hi a través del web vaporllonch.cat. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per tancar els grups. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 745 32 23.