PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Agost
2023

El Centre de Formació Cal Molins manté oberta la inscripció als seus cursos

El Centre de Formació Cal Molins manté oberta la inscripció als seus cursos

L’Ajuntament de Sabadell manté oberta la inscripció a les seves accions formatives. Es tracta de formacions oficials, altament especialitzades i completament subvencionades per a persones majors de 16 anys que vulguin créixer professionalment.

I inclouen un ampli ventall de sectors professionals amb cursos com ara: “Sistemes d’informació de mercats”, “Ofimàtica”, “Negociació i compravenda internacional” i “Publicació de pàgines web”. En aquest cas, les accions estan adreçades prioritàriament a persones en atur.

Per a persones treballadores en actiu, les accions es centren en l’àmbit administratiu, amb formacions especialitzades i de curta durada com “Comptabilitat bàsica”, “Comptabilitat informatitzada” i “Nòmines i seguretat social”.

En paral·lel, s’han previst dues accions formatives per a joves entre 16 i 29 anys inscrits al Servei Públic d’Ocupació. La primera és “Gestió de la ciberseguretat per a pimes. Comerç electrònic segur”, per a persones amb interès en ocupacions relacionades amb el món de la publicitat, el màrqueting digital, social media o seguretat informàtica. La segona acció és “Procediments bàsics al servei de sala”, per a joves amb interès en el servei de restauració.

Formació Tecnològica per a tothom

El Centre de Formació Cal Molins ofereix també formació 100% subvencionada relacionada amb les noves tecnologies i oberta a tothom. L’oferta és variada i inclou accions en modalitat presencial i online, com “Alfabetització digital bàsica”, “Tractament de la informació escrita i la informació numèrica”, “Eines Google”, “Certificats digitals i ciberseguretat en compres”, “Xarxes socials i professionals”, “Creació de presentacions” i “Disseny amb Canva”.

A més, a partir del setembre, torna la programació de càpsules formatives presencials  de curta durada i totalment subvencionades a les biblioteques  Nord i Ponent, per iniciar-se en l’ús de dispositius mòbils, navegació i correu electrònic o eines de videoconferència, tràmits, gestions i compres online i xarxes socials, entre d’altres. Aquestes formacions s’adrecen a persones amb mínims coneixements d’informàtica que es vulguin iniciar en l’ús de les tecnologies de la comunicació o bé que vulguin aprofundir en la navegació web o en les eines de gestió 2.0.

Formació en línia i acreditació de competències TIC

A més, s’ofereix la possibilitat de formar-se a distància en qualsevol moment de l’any en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos. És una iniciativa de formació oberta, flexible i a través d’Internet promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

També a l’espai Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins, les persones interessades es poden presentar a una prova per acreditar les seves competències digitals TIC i obtenir una acreditació oficial. Per a les persones en situació d’atur la certificació ACTIC és gratuïta.

Preinscripció oberta durant tot l’any

Per poder participar en aquestes formacions, cal que les persones interessades  formalitzin la seva inscripció per mitjà del web vaporllonch.cat. Si necessiten ampliar la informació, es poden posar en contacte amb el Centre de Formació de Cal Molins enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 745 32 23.