PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
abril
2021

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell engega el 3r trimestre amb més de 600 alumnes

La majoria de cursos s’organitzen en línia

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell engega el 3r trimestre amb més de 600 alumnes

Amb el tombant de mes, comencen els cursos de català del 3r trimestre que imparteix el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell. En aquesta ocasió són 601 els inscrits, dels quals 536 ho han fet a Sabadell i la resta, a les altres poblacions que conformen el CNL: Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

Uns 200 d’aquests alumnes cursaran els nivells inicial i bàsic, adreçats a persones nouvingudes o que fa poc que viuen a Catalunya. A causa de la situació sanitària, l’oferta presencial es limita precisament a alguns grups inicials i de grau bàsic. Tanmateix, la majoria dels cursos s’ofereixen en línia; en aquesta modalitat l'alumne no està subjecte a un horari i, amb la supervisió d’un tutor, es connecta quan pot a la plataforma i segueix de forma autònoma l'aprenentatge.

Altres modalitats que s’ofereixen són la virtual, en la qual el professor imparteix la classe al grup en un horari determinat però de manera virtual; i la semivirtual, on el grup es connecta un cop per setmana en un horari determinat per rebre la classe i cada alumne completa la formació de forma autònoma connectant-se quan li convé. En aquestes modalitats es fan servir materials especialment elaborats per fer les classes més dinàmiques i participatives.

En alguns grups inicials i bàsics oferts amb aquestes modalitats el primer dia de classe es fa la sessió de forma presencial per explicar el funcionament del curs i dels entorns virtuals.

D’altra banda, el CNL de Sabadell tornarà a fer proves de col·locació aquest estiu de cara al curs 2021-2022, amb la idea de recuperar la presencialitat en l’oferta dels cursos.