PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Març
2016

El Centre de Normalització Lingüística i el Vapor Llonch organitzen un curs de català i dos tallers d’“El català a taula”

S’adrecen a persones no catalanoparlants perquè puguin desenvolupar habilitats de comprensió i producció oral dins l'àmbit laboral

 

En el marc del conveni signat entre la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona per col·laborar en projectes de foment de la llengua catalana, el Centre de Normalització Lingüística i el Vapor Llonch han organitzat a Sabadell un curs de nivell bàsic 1 i dos tallers d’“El català a taula”. Els cursos s’han impartit entre novembre de 2015 i març de 2016.

Uns dels tallers d’“El català a taula” s’ha adreçat a un grup de 15 persones participants en el dispositiu d’inserció sociolaboral del Pla de Barris, que es porta a terme a Can Puiggener, Torre-romeu, les Termes, Espronceda, la Creu de Barberà i Campoamor. Aquestes persones han fet una formació de 150 hores d’operacions bàsiques de cuina a l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch i el taller de 25 h “El català a taula” per conèixer els principals conceptes i vocabulari d’aquest àmbit laboral i millorar les seves competències en llengua catalana i ampliar les possibilitats d’inserció laboral. L’altre taller s’ha ofert a persones usuàries del Vapor Llonch que es troben en processos de recerca de feina i d’orientació professional.

Les dues propostes formatives s’han adreçat a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció oral i tenen com a finalitat que, en acabar el curs, puguin resoldre en català les necessitats lingüístiques fonamentals dins del seu àmbit laboral.