PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Octubre
2019

El Certamen Coreogràfic de Sabadell arriba aquest dissabte a Ca l’Estruch

S’hi podran veure les 7 coreografies que han passat a la final de les 46 que s’hi han presentat enguany

El Certamen Coreogràfic de Sabadell arriba aquest dissabte a Ca l’Estruch

El dissabte 5 d’octubre, a les 8 del vespre, a Ca l’Estruch, tindrà lloc la 14a edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell. S’hi mostraran 7 peces seleccionades de les 46 coreografies presentades en aquesta convocatòria, un rècord del mateix concurs. Nascut el 2006, el certamen és una iniciativa de l'Associació de Dansa Petit Món i l'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell, l'objectiu del qual és donar suport i difondre les creacions de nous talents en l'àmbit de la dansa.

Les set peces finalistes són Efecto Siam del Colectivo Sin Par, The Inglorious Fortune de Dunya Narli, AM I WHAT? d’Elvi Balboa, EL.LLA de Miren Lizeaga-Agus Martínez, Balance de Leandra Trenas, Picnic on the Moon d’Alexa Moya i Júlia Godino i @P./P? de la cia Kodance. Aquests projectes opten a diferents premis –un primer premi de 1.000 €, un segon de 500 € i el premi del públic de 300 €– i residències de creació i cursos de formació oferts per diferents organitzacions.

El jurat està format per professionals del món de la dansa i l’escena. Les entitats col·laboradores són: NunArt, Institut del Teatre, Centre Cívic Barceloneta, La Caldera i Certamen Coreogràfic de Madrid amb la col·laboració de Paso a 2 (Certamen Coreogràfic de Sabadell), l’Institut del Teatre, Nunart, els Centre Cívic Barceloneta i La Caldera.

Les companyies o coreògrafs que han guanyat el 1r premi del 2006 al 2016 són: Cora Panizza i Irene García (2016), Cia. Poliana Lima (2015),Miquel García/Habemus Corpus (2014), Camaralucida/Lautaro Reyes (2013), Uma Uma dance (2012), Miryam Mariblanca (2011), Esther Aumatell (2010), Alba Barral i Horne Horneman (2009), Jaula de Grillas (2008), La Veronal/Marcos Morau (2007), Elena Lleó i Mònica Cervantes (2006).

El Mecal, #CafèEstruch i Dansa per a Tothom, altres propostes d’aquesta setmana

A més, avui torna el Mecal, el festival de curtmetratges i animació de Barcelona, al teatre de Ca l’Estruch. En aquesta sessió es podran veure quatre curtmetratges de ficció, un d'animació i un documental. Sis propostes originals i agosarades que es van poder veure durant la 21a edició del Mecal Pro: La crisis (Pedro Aguilera Londaiz i Juan Sardà Frouchtmann, Espanya, 2019), The procedure 2 (Calvin Reeder, Estats Units, 2018), How it feels to be hungover (Viktor Hertz Countries, Suècia, 2018), All inclusive (Corina Schwingruber Ili?, Suïssa, 2018), Wild love (Paul Autric, Quentin Camus, Léa Georges, Maryka Laudet, Zoé Sottiaux, Corentin Yvergniaux, França, 2018) i Brazil (Mathilde Elu, França, 2018).

D’altra banda, el divendres 4 arrenca el cicle #CafèEstruch, una trobada entre i amb artistes oberta a tothom. Les sessions, que sempre comencen a les 4 de la tarda a l’EstruchBar, són un cita per conèixer millor i de primera mà què es cou en aquesta fàbrica de creació municipal i algunes sessions giren al voltant d’un tema o una proposta a càrrec d'un artista o un expert. A més, el dissabte 5 al matí tindrà lloc la primera Jam Session de Dansa per a Tothom a càrrec de L'Associació Moviment i Expressió (AME).