CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millores als entorns escolars de la ciutat, ara a l'Escola Miquel Martí i Pol

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  10
  Gener
  2024

  El cineasta sabadellenc Toni Andújar presenta a l’Imperial la seva òpera prima Run Baby Run

  L’estrena tindrà lloc el divendres, 19 de gener, a les 20 h i l’entrada serà d’accés lliure amb aforament limitat

  El cineasta sabadellenc Toni Andújar presenta a l’Imperial la seva òpera prima Run Baby Run

  Els cinemes Imperial estrenen Run Baby Run, l’òpera prima del director sabadellenc, Toni Andújar, una pel·lícula de suspens i acció, rodada íntegrament a la província de Terol i també a Sabadell. La première tindrà lloc el divendres 19 de gener, a les 20 hores i l’entrada serà d’accés lliure amb aforament limitat. Abans de la projecció, el director explicarà a l’audiència detalls sobre el film.

  L’estrena de Run Baby Run forma part del programa d’activitats emmarcades en la Capitalitat Cultural Catalana que ostenta Sabadell durant aquest any.

  Run Baby Run és un projecte de la productora Esdemangofilms, ubicada a Sabadell. Es tracta d’un thriller d’acció. La protagonista (Catuxa Leira), una jove sorda de naixement, es veu implicada en una persecució per part d’un desconegut (Cody Cowell). La intriga, la sorpresa, la preparació i la resiliència de la protagonista són les pedres angulars d'aquesta pel·lícula, mantenint l'audiència en suspens de principi a fi.

  La pel·lícula està dirigida i coproduïda per Toni Andújar, a la vegada coguionista -amb Alexis Vietti, Erick Straver i Jeremy Thomas Scott. Els sabadellencs Carolina Garrido (producció i disseny de producció) i David Burnau (postproducció i efectes especials) tenen un paper destacat en aquest producte amb essència local però amb una marcada vocació internacional. El repartiment està encapçalat per Catuxa Leira i Cody Cowell i el completen Muriell Halloint, Òscar Foronda, Matthew Thomas, Javier Gracia, Rodrigo Latorre, Sandra Sierra i Amaya Garcia.

  La música d’aquest film té també una connexió local, ja que n’és l’autor en Josep Maria Llongueras Llongue. El músic sabadellenc, que va morir el passat més de juliol, és un referent del rock català, tant com a integrant del grup La Madam com per la seva carrera en solitari. En aquest marc, Llongue serà objecte d’un homenatge, el 20 d’abril, al Principal.

  La postproducció de la pel·lícula, amb base a Sabadell, es va completar fa tres mesos, i ha passat ja per diferents festivals. El reconeixement ja ha començat a arribar, amb la Selecció Oficial als prestigiosos London Directors Awards; Prague International Film Awards; Kosice International Film Festival; Budapest Movie Awards; Festival del Cinema di Salerno, i un premi a la Millor Actriu d'Acció per a Catuxa Llegira al NIAFFS - Festival Internacional de Cinema d'Acció. La pel·lícula també ha estat candidata oficial als Premis Goya de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya i als premis de l'Acadèmia del cinema de Catalunya.

  Empresari i cineasta

  Tony Andújar (1979) ha manifestat un interès especial pel cinema des de ben petit, passió que li transmet sobretot el seu pare. Ja als quinze anys comença a experimentar i crear amb una càmera Super 8. Ràpidament passa de la Super 8 a un videocàmera, amb la qual començar a rodar els seus primers curtmetratges. Aquest interès queda aparcat en començar els seus estudis universitaris i decanta la seva activitat professional cap al món de l’empresa.

  Tanmateix, l’interès pel cinema continua present i amb 30 anys comença a estudiar al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Després de llicenciar-se s’introdueix en aquest món com a guionista i realitzador de curtmetratges i videoclips.

  Aplicant la seva experiència empresarial cofunda amb la seva dona, Carolina Garrido, la productora Esdemangofilms, amb l’objectiu de desenvolupar projectes cinematogràfics, com Run baby Run, amb una clara línia comercial i internacional.

  Més informació

  Categories Capital Cultura Catalana 2024, Cultura i esport, Activitats culturals Tags cinema, cinema imperial, Toni Andújar