PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
abril
2016

El Concurs de Composició de l’Escola de Música i Conservatori celebra dissabte la final en forma de concert obert al públic

El Casal Pere Quart (Rambla, 69) acull aquest dissabte, 9 d’abril, la final del II Concurs de Composició de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, de la qual sortiran els guanyadors del certamen. L’acte, que començarà a 1/4 de 12 del matí, consistirà en un concert obert al públic, durant el qual els finalistes interpretaran les seves obres, que seran valorades tant per un jurat integrat per professors i professores com pel conjunt dels assistents. Al final es donaran a conèixer els guanyadors amb dos premis per cada categoria: un del jurat i el premi del públic.

Organitzat per l’Escola de Música i Conservatori, el Concurs de Composició és obert a tots els alumnes del centre municipal. Per tant, des d’estudiants de 8 o 9 anys fins a adults. Els estudiants han pogut presentar-se al certamen individualment o en grup i s’han establert cinc categories.

Amb el Concurs, s’ha volgut estimular la creativitat dels estudiants, propiciant, així mateix, la col·laboració i l’intercanvi entre els alumnes. Alhora s’ha contribuït a dinamitzar el centre municipal, amb una activitat que ha implicat també la col·laboració entre estudiants i professors, amb l’objectiu d’enriquir l’experiència pedagògica i musical.

Així mateix, el certamen representa un nou pas endavant en l’obertura de l’Escola de Música i Conservatori a la ciutat i enriqueix la formació dels alumnes amb la interpretació de les obres davant el públic. D’altra banda, el fet de vincular el concurs amb un concert final facilita que els estudiants, com a compositors, assumeixin la necessitat de tenir en compte els aspectes interpretatius de les obres que escriuen.

Les obres que resultin premiades al Concurs de Composició s’interpretaran en l’acte d’inauguració de l’Escola de Música i Conservatori del proper curs 2016-2017.