PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Febrer
2016

El concurs Devorallibres, organitzat per les Biblioteques Municipals, estrena un blog

En el Devorallibres 2015 hi van participar 400 infants, que van llegir més de 3.500 llibres

El concurs Devorallibres, organitzat per les Biblioteques Municipals, estrena un blog

 

Les Biblioteques Municipals de Sabadell (BiMS) presenten un blog, devorallibres-sabadell.blogspot.com.es, per difondre el concurs Devorallibres 2016, que pretén fomentar la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que fan servir el servei de biblioteca.

Els objectius del blog són fer més autònoms els infants participants, convertir-se en un espai de referència del concurs davant de dubtes, connectar amb els infants nascuts en la generació digital, fomentar la lectura, com també fer difusió de les altres eines i webs que les Biblioteques Municipals de Sabadell, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell tenen a disposició dels més petits. Durant el 2016 el blog s’utilitzarà com a prova pilot, per tal de tenir-lo més ben posicionat de cara al 2017, moment en què el Devorallibres farà 5 anys.

El concurs Devorallibres permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques i, alhora, premiar els bons lectors. L’objectiu és que els participants es converteixin en devorallibres, és a dir, que llegeixin tants llibres com sigui possible fins a calmar la fam lectora. Els qui arribin a 60 punts podran participar en el sorteig de premis que tindrà lloc a la festa final de l’activitat.

El Devorallibres es va estrenar l’any 2013 com a prova pilot a la Biblioteca Vapor Badia, amb una participació inicial de 95 infants. El 2014, es va estendre també a les tres biblioteques de districte de la ciutat i van participar-hi 264 infants. L’any passat es va organitzar a les set biblioteques que configuren la xarxa de lectura pública de la ciutat i va comptar amb la participació de més de 400 infants. Entre tots van llegir més de 3.500 llibres i van sumar més de 36.000 punts.