PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Maig
2016

El disseny d’una alumna de l’Escola Illa arriba al públic a través del Premi Tram Disseny

El disseny d’una alumna de l’Escola Illa arriba al públic a través del Premi Tram Disseny

 Una vegada més, les activitats de l’Escola Illa es tradueixen en l’arribada de les creacions dels alumnes del centre al gran públic. En aquest cas per mitjà de la participació  en un concurs. I és que ja es troben a la venda en línia, al web de Tram Barcelona, els nous productes de marxandatge realitzats amb la imatge gràfica de l’alumna de 2n curs de Gràfica Publicitària de l’Illa, Montse Balanyà, guanyadora del Premi Tram Disseny 2015.

Tot plegat neix del certamen convocat el curs passat per Tram Barcelona per seleccionar treballs de creativitat i disseny gràfic que plasmessin el concepte d’smart living. Les diverses propostes que s’hi van presentar es van treballar dins del mòdul de Projectes de primer curs, tutoritzat per la professora Carina Garrido.

El disseny guanyador de l’alumna de l’Escola Illa té com a objectius: la practicitat i l’actualitat (és innovador i poc convencional) i l’adaptabilitat per a qualsevol producte. El tercer premi del concurs es va atorgar a Pep Martí i Paula Bito, també alumnes de 2n curs de Gràfica Publicitària del centre municipal sabadellenc.

Presents de futur

Així mateix, aquests dies la vitalitat i el dinamisme de l’Escola Illa es fa evident amb exposicions com “Presents de futur”, un recull de treballs plantejats com a presents (regals) plens de futur professional, desenvolupats en cadascun dels tres cicles formatius del centre. La mostra es pot visitar al vestíbul del Consorci Sanitari Parc Taulí fins al 6 de juny.