PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Juliol
2021

El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell torna a l’octubre

El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell torna a l’octubre

Aquest matí s’ha presentat la segona edició del festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell, que tindrà lloc el 8, 9 i 10 d’octubre al Casal Pere Quart. Els caps de cartell seran Jordi Sarabia, Interrail i Flashy Ice Cream.

La presentació ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura, Carles de la Rosa, que ha destacat la importància de que l’Ajuntament acompanyi als joves emergents per contribuir al relleu generacional en el teixit cultural de la ciutat.

La iniciativa va sorgir arran de l’èxit que van tenir els lives en directe que diversos artistes locals van publicar a Instagram durant el confinament. A partir de llavors, els joves organitzadors van decidir promocionar el talent d’artistes emergents i d’aquesta manera donar suport a la cultura local.

Amb aquest objectiu, i comptant amb la col·laboració municipal, el 20 de setembre de 2020 es va celebrar la primera edició presencial del festival. Va ser una jornada intensiva amb 10 concerts, als quals van assistir al voltant de 600 persones.

La segona edició del festival, el proper octubre, s’adaptarà a la situació actual, amb aforaments reduïts i amb totes les mesures de seguretat anti COVID. Al pati del Casal Pere Quart es programaran diversos concerts i a l’auditori del carrer de Lacy les entitats locals oferiran espectacles culturals de diverses disciplines.

Tota la informació sobre el Cultura Fest Sabadell i les novetats del programa es podran trobar al perfil d’Instagram @cultura_festsbd.