PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Juliol
2021

El foment del consum local, objectiu del nou xec-comerç

El foment del consum local, objectiu del nou xec-comerç

El Ple de juliol sotmetrà a aprovació inicial les bases reguladores específiques de les subvencions a establiments comercials, de serveis, restauració i mercats no sedentaris, un primer pas per a la posada en marxa de la iniciativa del xec-comerç.

Aquesta actuació s’engegarà la propera tardor i consisteix en el lliurament d’uns xecs de 20 euros a cada llar amb l’objectiu de fomentar les compres en els comerços, serveis, restauració i mercadets setmanals de la ciutat.

Els xecs els podrà utilitzar qualsevol persona major de 18 anys empadronada a Sabadell. Hi ha un val disponible per a cada habitatge amb un import de 20 euros.

El Pla d’actuació de reactivació econòmica post-Covid té entre els seus objectius reforçar la posició competitiva del sector comercial de proximitat i fomentar el consum local. En aquest context, l’Ajuntament de Sabadell impulsa aquesta iniciativa per col·laborar amb el comerç de proximitat a la seva recuperació postpandèmia. L’aportació municipal per a dur a terme el projecte és de gairebé 1,7 milions d’euros.