PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Juny
2019

El fòrum Cafè Aventura presenta una ponència sobre com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups

L’activitat es celebra el 27 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

El fòrum Cafè Aventura presenta una ponència sobre com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups

Amb el títol “Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per setena vegada consecutiva a Sabadell aquest esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. El Cafè d’Aventura tindrà lloc el 27 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). L’organitza l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Durant el Fòrum s’exposarà una conferència oberta al públic. Es comptarà amb la intervenció del manager de Fluidra Accelera, Xavier Servat, qui farà una presentació sobre “Com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups”. A més, s’ha plantejat una dinàmica pensada per a fer contactes també oberta al conjunt del públic assistent, "Fem xarxa",  conduïda pel responsable del programa de Corporate venturing a ACCIÓ, Albert Torruella.

D’altra banda, s'ofereix a 10 participants que ja han estat seleccionats, la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials. Aquesta proposta s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. L’activitat està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional i a continuació es celebrarà una ronda de presentacions curtes dels  10 projectes seleccionats que opten al premi a la millor empresa i a la categoria de millor projecte empresarial. Els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories es revelaran al final de la jornada a partir de 2/4 de 2.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta per a qui vulgui assistir-hi com a públic. A través del web sabadellempresa.cat es pot omplir els formulari d’inscripció en línia. Per a més informació sobre el Cafè Aventura està disponible el web: http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura o bé les persones interessades poden adreçar-se al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis , Sabadell), al telèfon 93 745 31 61 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.." target="_blank">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..