PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Novembre
2021

El fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura es podrà seguir per streaming el proper 25 de novembre

El fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura es podrà seguir per streaming el proper 25 de novembre

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull demà 25 de novembre la novena edició del “Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”, adreçat a impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores. Aquesta proposta s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. Està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors  amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica.

El Cafè Aventura requereix inscripció prèvia i té aforament limitat. Aquest any recupera el cafè relacional que dóna nom a l’esdeveniment i es podrà seguir també per streaming des del canal de Youtube de Vapor Llonch per primera vegada. Atès el moment excepcional en  relació a la COVID-19, aquest esdeveniment, s’adapta de nou (l’any passat va ser en línia) i per tant, combina continguts presencials accessibles també telemàticament.

L’acte s’iniciarà a les 9 del matí amb una ronda de presentacions curtes dels  15 projectes seleccionats que opten al premi a la “Millor empresa” i a la categoria de “Millor projecte empresarial”. La  categoria de “Millor empresa”  està adreçada a empreses amb una trajectòria igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud. La categoria de “Millor projecte empresarial” és per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

S'estableixen dos premis per les empreses guanyadores. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa" la dotació econòmica és de 4.000 €, l'accés al programa de mentoria d´autoocupació d'aproximadament un any de durada, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoria.

D´altra banda per la categoria "Millor projecte empresarial" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

La jornada acabarà a les 12 h,. moment en què es coneixeran els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories. Després de les presentacions de les candidatures als premis tindrà lloc la ponència sobre UX experience a càrrec d’Adrián Dorado, Ehealth UX/UI Manager, cofundador de Qualud i Laia Health.  Finalment l’acte es tancarà entorn a les 12 h amb el lliurament dels premis

Inscripció

Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Per a més informació o inscripció al Cafè Aventura està disponible el web: http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura.