PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Novembre
2015

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 80 empreses i investigadors a Sabadell per promoure solucions vinculades a la gestió de recursos energètics

L’Ajuntament de Sabadell, el Parc de Recerca UAB i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya organitzen aquesta activitat

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors treballant en els àmbits relacionats en la gestió eficient dels recursos energètics a les ciutats, més de 80 persones, entre responsables d’empreses, investigadors, representants de centres de recerca i altres institucions, s’han inscrit a la 3a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació.

 

El Fòrum, que tindrà lloc aquest dijous al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119 de Sabadell), es planteja com un aparador de les necessitats que es detecten a les empreses i al territori per part de professionals i gestors de recursos, i dels projectes i capacitats tecnològiques de les empreses i investigadors que mostraran els seus productes i serveis. Els sectors representats seran els vinculats amb energia renovable, il·luminació natural i artificial, sensorització, climatització, rehabilitació o gestió de l’aigua i el sòl urbà, entre d’altres.

La sessió s’iniciarà a les 9 del matí amb la intervenció de l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; el director general del Parc de Recerca UAB, Buenaventura Guamis, i el president del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, Albert Mitjà.

A 1/4 de 10 del matí, es presentarà la conferència "Energia 100% renovable. Un problema cultural més que tecnològic". Joan Vila Simon, director executiu de l’empresa de fabricació de paper tissú LC Paper 1881 i professor de la UPC, exposarà quin podria ser el camí per aconseguir que tota l’energia que consumim sigui d’origen renovable, amb l’objectiu d’il·lustrar i trobar noves oportunitats de negoci.

A les 10 del matí s’iniciarà el Marketplace, en què 23 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts. Els projectes s’han seleccionat entre totes les candidatures presentades i s’ha donat prioritat als que tenen un alt valor afegit i aporten solucions als problemes detectats al territori o les zones d'influència.

Per últim, amb l’’objectiu de promoure la posada en comú d’interessos i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes, a les 12 del migdia, tindrà lloc una sessió de reunions bilaterals, amb la participació de 49 empreses, institucions i centres de recerca, amb una agenda prèviament concertada que permetrà desenvolupar aproximadament 125 reunions.

Es podran seguir les novetats del Fòrum mitjançant l’etiqueta oficial #forumrecursosenergètics i des dels comptes de Twitter @sbdempresa, @PRUAB i @clusterEE.

Per a més informació es pot consultar el web: http://www.uab.cat/web/home-1345687371880.html