PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Gener
2018

El Fòrum Educatiu de Sabadell debatrà el proper 3 de febrer sobre l’educació després de l’escola i les oportunitats educatives en el temps lliure

Les inscripcions ja estan obertes

El Fòrum Educatiu de Sabadell debatrà el proper 3 de febrer sobre l’educació després de l’escola i les oportunitats educatives en el temps lliure
Les inscripcions ja estan obertes

El proper dissabte, 3 de febrer, el Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la cinquena edició, donant així a totes les persones que hi tinguin interès una nova oportunitat per a participar en la reflexió col·lectiva sobre l’Educació a la ciutat. La trobada tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69), entre les 9.30h i la 1 del migdia. En aquesta ocasió, el Fòrum es presenta sota el títol de “L’educació després de l'escola. Generem oportunitats per a tothom en el temps lliure". Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga,

en aquesta cinquena edició, hem volgut centrar el debat en el temps dels infants, un cop acaben les classes. El temps lliure és un espai amb moltes oportunitats educatives, on també, en molts casos i malauradament, trobem desigualtats. El que volem és reflexionar plegats sobre com podem potenciar encara més el valor educatiu del temps lliure, en coherència amb l’escola i el territori i vetllant per la igualtat d’oportunitats.

El foment del valor educatiu del temps lliure és un dels objectius del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, que dins les diferents àrees d’intervenció que planteja, contempla diverses accions relacionades amb aquest àmbit.

Programa

El proper dissabte, 3 de febrer, el Fòrum s’iniciarà amb la benvinguda i presentació a càrrec de Joan Berlanga. Tot seguit el director de l’Aliança Educació 360, Carles Barba, i la presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, Pilar Gargallo, presentaran la ponència “El temps lliure, un temps de desigualtats: un repte per a tota la comunitat educativa”.

A continuació, es presentarà l’estudi “Activitats extraescolars de l’alumnat de Sabadell”, realitzat pels serveis tècnics de la Regidoria d’Educació.

Cap a 2/4 de 12 del matí, es plantejarà als participants el debat “Oportunitats educatives dins i fora de l’escola: situació actual, on volem arribar i quines accions i implicacions són necessàries per aconseguir-ho”.

La jornada es clourà a l’entorn de la 1 del migdia.

Més informació i inscripcions aquí