PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Febrer
2020

El Govern municipal es trasllada a la Roureda en una nova jornada de Govern als Barris

L’Oficina de l’Alcaldessa s’ha instal·lat avui al Casal Cívic de la Roureda per atendre la ciutadania i les entitats veïnals

El Govern municipal es trasllada a la Roureda en una nova jornada de Govern als Barris

Dins la iniciativa el Govern als Barris, el Govern municipal s’ha traslladat avui durant tota la jornada al barri de la Roureda, per tal de tenir contacte directe amb el veïnat, les entitats i/o comerciants de la zona i copsar de primera mà les seves preocupacions i propostes. També com a part de l’acció, avui l’Oficina de l’Alcaldessa s’ha instal·lat al Casal Cívic del barri, per atendre els ciutadans i ciutadanes que han demanat cita, recollint les seves demandes o resolent dubtes relacionats amb l’àmbit municipal. Així mateix, en el marc del Govern als Barris, aquesta tarda, a les 6, el mateix centre cívic acollirà una Assemblea Oberta a tots els veïns i veïnes que s’hi vulguin acostar.

En aquest context, i en el transcurs de la jornada al barri, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha explicat que

“un dels objectius de mandat és iniciar la construcció de pisos per a gent gran, seguint el model de Sant Oleguer o Via Alexandra. A hores d’ara ja hem començat a treballar per poder construir aquesta tipologia de pisos a la Roureda. La voluntat és dotar la gent gran de recursos i serveis de qualitat”.

Durant la jornada, l’alcaldessa, acompanyada per l’equip de govern, conversarà amb veïns, entitats del barri, així com amb l’Associació de Veïns de la Roureda. A més, el programa de la jornada inclou la visita a espais emblemàtics de la zona, com la Sala Miguel Hernández, el camp municipal de futbol i l’Escola La Roureda.

El Govern als Barris es porta a terme de forma periòdica i permet que el Govern municipal en ple es traslladi a un barri per treballar més de prop les qüestions que afecten els veïns i veïnes. Per la seva banda, l’Oficina de l’Alcaldessa és un servei d’atenció al territori que coordina els diferents departaments municipals que tenen contacte amb la ciutadania.