PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Maig
2014

El Mercat dels Merinals celebra el seu 30è aniversari amb un cicle de tallers de cuina oberts a tothom

El Mercat Municipal dels Merinals celebra enguany el seu 30è aniversari. Per commemorar l’efemèride

El Mercat Municipal dels Merinals celebra enguany el seu 30è aniversari. Per commemorar l’efemèride, l’Associació de Parades del Mercat dels Merinals i el Casal Cívic Arraona-Merinals proposa un cicle de tallers de cuina oberts a tothom. A cada taller es podrà aprendre a elaborar una recepta de la mà d’un nutricionista professional i dels paradistes del Mercat participants en aquesta activitat. L’objectiu és realitzar un taller de qualitat i proximitat coordinant les receptes de cada sessió amb una parada concreta. Per portar a terme aquests tallers, els paradistes aportaran els ingredients de cada plat, explicaran els beneficis del producte fresc i de proximitat i resoldran dubtes o prejudicis sobre els mateixos. A més, exposaran els aliments de cada temporada, trucs de conservació o de detecció de qualitat.

El cicle consta de vuit sessions i cada sessió serà monogràfica a l’entorn d’un plat. Les persones assistents podran aprendre a cuinar “Lluç farcit amb xampinyons i bacon”, “Pollastre amb xocolata”, “Pèsols amb calamars”, “Flam d’escalivada i carbassons farcits”,  “Pastís de tiramisú i boletes de xoco amb fruits secs”,  “Bacallà amb mel i guarnició de llegums”, “Fruites al forn” “Muntadets i brotxetes”.  El cicle es va iniciar la setmana passada i es desenvoluparà tots els dilluns fins al 19 de juny durant una hora i mitja entre 2/4 de 6 i les 7 de la tarda.

Excepte la darrera sessió que es portarà a terme al Mercat dels Merinals (c. d'Irlanda, 2), la resta tindrà lloc al Casal Cívic Arraona-Merinals (pl. del Pla de l'Amor, 2). De fet, aquesta activitat  es planteja com una acció per generar una xarxa de treball conjunt entre els diferents equipaments públics de la zona amb la voluntat que el veïnat es pugui sentir partícip d’aquestes propostes.

Per participar en aquest cicle les persones interessades poden inscriure’s en el Casal Cívic Arraona-Merinals. A més, les receptes i el que té lloc en aquests tallers es pot seguir a través del blog creat per l’ocasió:  www.mercatdelsmerinals.blogspot.com.

Mercat dels Merinals

El mercat  dels Merinals com la resta de llotges locals, es presenten com espais especialitzats en productes de compra quotidiana, especialment productes frescos imprescindibles per una dieta rica i equilibrada. Per fidelitzar la clientela i captar-ne de nova, el mercat desenvolupa diferents campanyes i activitats obertes a  tota la ciutadania. Així, durant aquest any es portaran a terme diferents activitats relacionades amb el 30è aniversari, com la festa que es farà, previsiblement, durant el segon semestre, o diferents sortejos que s’aniran fent.