PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Març
2022

El Museu d’Art acull la presentació del llibre “Festa d’eucaliptus cremada”, d’Ennatu Domingo

Tindrà lloc aquest divendres 25 de març a les set de la tarda

El Museu d’Art acull la presentació del llibre “Festa d’eucaliptus cremada”, d’Ennatu Domingo

Demà divendres, 25 de març, a les set de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) acull la presentació del nou llibre d’Ennatu Domingo, “Fusta d’eucaliptus cremada”. Un relat sobre les vivències d’una nena de set anys a l’Etiòpia rural de principis dels anys 2000, abans de ser adoptada per una família catalana. 

Un relat sobre els orígens i les identitats

El llibre recull el testimoni d’Ennatu Domingo, qui analitza com es viu amb més d’una identitat i què significa perdre i recuperar la llengua de la infància. L’autora també es pregunta el perquè de les condicions de vida de la població etíop rural, especialment de les dones. L’obra acosta el lector al nomadisme de l’autora i ajuda a deconstruir les visions paternalistes i eurocentristes que encara imperen arreu.

L’escriptora 

Ennatu Domingo va néixer a Etiòpia l’any 1996. Actualment, és assistent d’investigació del Think Tank European Center for Development Policy Management (ECDPM), a la seu de Maastricht (Holanda).

Domingo és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Kent a Canterbury (Anglaterra) i Màster en Conflicte Internacional i Seguretat per la Universitat de Kent a Brussel·les. Ha treballat com a becària en l’International Crisis Group (ICG), a la seu de Nairobi, i va obtenir una Beca Schuman per treballar en el Departament d’Assumptes Exteriors del Parlament Europeu de Brussel·les, en l’àmbit de les relacions entre la Unió Europea amb els països d’Àfrica, el Carib i el Pacífic.