PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Desembre
2021

El Museu d’Art i el Museu d’Història organitzen tallers de Nadal els dies de vacances escolars

L’objectiu és acostar l’art i la història de la ciutat als més petits

El Museu d’Art i el Museu d’Història organitzen tallers de Nadal els dies de vacances escolars

Els museus municipals de Sabadell organitzen diverses activitats en període de vacances escolars. L’objectiu del Museu d’Art de Sabadell (MAS) i el Museu d’Història de Sabadell (MHS) és acostar als infants, d’una forma lúdica, l’art i la història de la ciutat.

Al Museu d’Art

Pel que fa al Museu d’Art, enguany la temàtica dels tallers es relaciona amb les dues exposicions temporals presentades. Una és la Impremta Sallent de Sabadell. Dietari imprès d’una ciutat, que gira entorn d’una de les impremtes catalanes de referència de la primera meitat del segle XX. L’altra és l’exposició Un gran dinar, on Oriol S. Enguany mostra el treball que ha anat desenvolupant durant la seva residència a la NauEstruch.

Sota el nom Calend’art 2022, els tallers es desenvoluparan en dues parts. Primer, es visitaran les exposicions temporals. Després, els infants podran elaborar el seu propi calendari per a l’any 2022 a partir de diverses tècniques, formats i estils artístics. En total es faran quatre sessions, del 27 al 30 desembre, en horari de 10 a 13 h. Cada participant podrà assistir-hi a totes les que vulgui, ja que els continguts seran diferents. Caldrà, però, anar-hi acompanyat d’un adult.

Les places són limitades i gratuïtes, i s’ompliran per ordre d’inscripció. Més informació al telèfon: 93 725 77 47 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Al Museu d’Història

Per la seva banda, el Museu d’Història proposa cinc activitats diferents. En primer lloc, del 23 de desembre al 9 de gener, hi haurà l’exposició Nadales teixides, on es mostraran els teixits de llana nadalencs que va realitzar l’empresa Llorens i Torra S.A. durant la dècada de 1970. També el 23 de desembre, a les 11.30 h, s’explicarà el conte Al Museu, un tió hi trobareu.

El 29 de desembre, a les 17.30 h, es farà la visita dinamitzada La Musa us convida a treballar la llana, on els nens i nenes es familiaritzaran amb els processos tèxtils i el funcionament del teler. D’altra banda, el 30 de desembre, a les 11.30 h, s’explicarà el conte El Picarol ens explica les tradicions nadalenques. Per últim, el 4 de gener, a les 11.30 h, es farà la visita dinamitzada A toc de pito. Aquesta darrera activitat recrea com es treballava al vapor Buxeda Vell fa més d’un centenar d’anys.

En aquest cas, les places també són limitades i gratuïtes. Més informació al telèfon: 93 727 85 55.