PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Juliol
2021

El Museu d’Art organitza una visita dinamitzada per a les famílies a l’exposició permanent

El Museu d’Art organitza una visita dinamitzada per a les famílies a l’exposició permanent

El Museu d’Art de Sabadell convida a les famílies amb infants de totes les edats a la visita dinamitzada a l’exposició permanent  “Sabadell del meu record. El camí que no duia enlloc”. L’activitat tindrà lloc el proper diumenge 11 de juliol, a les 12h, al Museu d’Art de Sabadell (carrer del Doctor Puig, número 16). L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat, però no cal fer inscripció prèvia.

Es tracta d’un reconeixement de l’art sabadellenc dels segles XIX i XX, que explica anècdotes o xafarderies relacionades amb diversos personatges de les pintures de l’exposició permanent del Museu, adaptades a partir del llibre “Sabadell del meu record”, de Marià Burgués. La visita acaba amb la narració del conte "El camí que no duia enlloc", amb titelles i teatrins.

El recorregut il·lustra el canvi de segle, el pas del Sabadell agrari i artesà al Sabadell industrial, la vida quotidiana, com la població es distribuïa en classes socials i el moviment obrer. També explica aspectes més artístics com són la composició de les pintures, l’expressió i la representació dels sentiments, les games cromàtiques i l’estil o els corrents artístics.