PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Desembre
2021

El Pare Noel i el Carter Reial visitaran la fira d’atraccions de Nadal, al Parc Central del Vallès

Els dies 27 de desembre i 4 de gener, el so i les llums s’apagaran per tal de facilitar l’accés a les persones amb sensibilitat sensorial

El Pare Noel i el Carter Reial visitaran la fira d’atraccions de Nadal, al Parc Central del Vallès

Una de les novetats de la programació nadalenca d’aquest any, la fira d’atraccions Nadal al parc, obre demà les seves portes al Parc Central del Vallès. Del 17 de desembre al 9 de gener, al recinte s’hi duran a terme diverses activitats. Comptarà, també, amb les visites del Pare Noel i del Carter Reial. El primer hi estarà els dies 17, 18, 19 i 23 de desembre, en horari de 16.30 a 19.30h –el 23 s’allargarà durant tot el dia–. El segon, s’hi podrà trobar del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, en horari de 16.30 a 19.30 h.

D’altra banda, aquesta primera edició de la fira també comptarà amb una jornada especial per a les persones amb sensibilitat sensorial. Els dies 27 de desembre i 4 de gener, en horari d’11 a 14 h, el so i les llums s’apagaran per tal de facilitar l’accés a aquest col·lectiu.

Així mateix, els dies 17 de desembre i 7 de gener són els Dies dels Infants. Per aquesta raó, totes les persones visitants podran gaudir d’un val descompte 2x1 a totes les atraccions. També es podran obtenir dues entrades al preu d’una col·laborant en la recollida solidària d’aliments, el 23 de desembre, o participant en la recollida solidària de joguines noves, el 3 de gener.

Descobreix aquí tota la programació de Nadal