PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2022

El pintor sabadellenc Ramiro Fernández Saus ha presentat avui el seu llibre, escrit per Andrew Lambirth

L’ha mostrat avui en roda de premsa en el marc de Sabadell Capital de la Cultura Catalana

El pintor sabadellenc Ramiro Fernández Saus ha presentat avui el seu llibre, escrit per Andrew Lambirth

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del llibre “Ramiro Fernández Saus” a l’estudi del pintor sabadellenc. Escrit pel reputat crític anglès especialitzat en art Andrew Lambirth i editat per Long&Ryle, el llibre és una recopilació de les obres d’aquest artista local i reflecteix vint anys de trajectòria. L’acte ha comptat amb l’assistència del regidor de cultura, Carles de la Rosa, i del regidor Lluís Matas.

L’univers pictòric de Ramiro està ple de terres desconegudes i situacions misterioses i extravagants. Als seus quadres s’hi poden veure terres exòtiques, tigres, micos, lloros i mariners. Aquest llibre se centra en els temes i quadres en els quals l’artista s’ha dedicat durant els darrers vint anys, amb una especial connexió britànica catalana.

Les seves obres, per mitjà de la galeria londineca que el representa i que ha editat aquest llibre, Long&Ryhle, arriben a ciutats com París, Londres, Hollywood-Los Ángeles, Buenos Aires, Viena, Roma o Nova York.

Artista sabadellenc

Ramiro Fernández és un dels pintors més reconeguts de la ciutat. Va realitzar la seva primera exposició el 1979 a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i, cinc anys després, es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

En les dues últimes dècades, Ramiro s'ha convertit, en paraules de la crítica anglesa, en un dels millors artistes de l’estat de la seva generació.

Properes presentacions

Hi haurà dues presentacions més a Sabadell. La que es farà el 31 de març a les 19 h a la Llar del llibre, de la mà de Vicenç Altaió, i una segona presentació a la sala noble del Teatre Principal, després de l’estiu, en una data encara per determinar.