PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Agost
2020

El pla de millora de ferms continua la propera setmana als carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis

El pla de millora de ferms continua la propera setmana als carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis

En el marc de programa Fem Barri per garantir uns espais públics de qualitat a tota la ciutat, l’Ajuntament de Sabadell està treballant en el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques. Les actuacions es van iniciar el passat mes de juliol i la propera setmana es preveu dur a terme tasques a quatre carrers del Districte 3, al nord de la ciutat. Es tracta dels carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis.

Els treballs començaran el dilluns 31 d’agost al matí al carrer del Penedès i suposaran el tall al trànsit del carrer del Moianès entre els carrers de la Llanera i del Pallars; el tall al trànsit del carrer del Penedès entre els carrers de la Llanera i de la Selva i el tall al trànsit del carrer del Lluçanès entre els carrers del Penedès i del Gironès.

Addicionalment, el carrer del Priorat des del carrer de Boí fins al de la Llanera i el carrer del Lluçanès des del carrer del Pallars  fins al del Penedès s’habilitaran per a ús exclusiu dels veïns i veïnes. Es preveu que el dijous, 3 de setembre, s’hagi pogut enllestir l’actuació.

Pel que fa als treballs al carrer del Moianès s’iniciaran dimarts, 1 de setembre, i implicaran el tall al trànsit d’aquesta via entre els carrers de la Llanera i del Pallars.

També dimarts començarà la millora del ferm del carrer del Lluçanès. En aquest cas, els treballs comportaran el tall al trànsit d’aquest carrer entre els carrers del Penedès i del Gironès.

Així mateix, el carrer dels Pallars des del carrer del Gironès fins al del Lluçanès; el carrer dels Pallars des del carrer del Lluçanès fins al de la Selva; el carrer dels Pallars des del carrer del Lluçanès fins al del Gironès i el carrer del Canigó des del carrer del Gironès fins al del Pallars s’habilitaran per a ús exclusiu dels veïns i veïnes.

Ambdues actuacions que començaran dimarts -al carrer de Moianès i al carrer del Gironès- es preveu que s’allarguin fins divendres, 4 de setembre.

El darrer dels carrers on s’actuarà la propera setmana serà al carrer de Geranis, on les tasques suposaran el tall al trànsit entre els carrers de les Magnòlies i de les Gardènies. Es preveu iniciar-hi treballs dijous i que acabin divendres, dia 4.

Amb aquestes actuacions es finalitzarà el primer dels quatre lots en els quals es va estructurar el projecte. La previsió és donar-hi continuïtat amb el següent lot a partir del 14 de setembre.

Neteja i manteniment del clavegueram

A més, l’Ajuntament també està duent a terme aquests dies treballs de neteja i manteniment a la xarxa de clavegueram de la ciutat. Durant la propera setmana i fins el 4 de setembre, les tasques comportaran afectacions puntuals al trànsit en les diferents cruïlles dels carrers del Sol, de Ferran Casablancas i de Portugal, entre les 8 del matí i les 14 h.