PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  04
  Març
  2014

  El Ple aprova la concessió de les Medalles d’Honor de Sabadell 2014

  Una desena de persones i entitats rebran aquest reconeixement

  El Ple de març ha aprovat la concessió de 10 medalles d’honor de Sabadell a persones i entitats com a reconeixement a la seva tasca per la ciutat. D’aquestes medalles, 7 han estat proposades pels diversos consells de districte, mentre que les 3 restants són a iniciativa de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell. La concessió de les medalles s’ha aprovat amb els vots a favor dels grups municipals del PSC, CIU, PP, ES, ICV i EUiA. El regidor no adscrit Antonio Vega s’hi ha abstintgut.

  Per part del Consell de Districte 1, es concedirà  la Medalla d’Honor a l’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) per la seva atenció i ajuda integral a les persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies al llarg dels darrers 20 anys, cercant sempre la implicació i la complicitat de tots els agents de la societat.

  El Districte 2 ha proposat que la medalla recaigui en la Colla de Diables de la Creu Alta pel 30è aniversari de l’inici de les seves activitats com a manifestació cultural i folklòrica de Catalunya.

  El Districte 3 ha distingit l’Institut Agustí Serra i Fontanet per la tasca que desenvolupa al barri en col·laboració amb diverses entitats com a resultat dels valors de participació i ciutadania inculcats per l’equip directiu i docent als seus alumnes.

  El Districte 4 ha considerat que es mereix la Medalla l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia per la seva tasca educativa, de divulgació, de suport, d’informació i orientació que ofereix a les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple i per a llurs famílies.

  El Districte 5 ha proposat Medalla d'Honor de Sabadell per a l‘entitat Cantaires de Can Feu per la seva trajectòria dins del món del cant coral i per haver portat el nom del barri de Can Feu arreu.

  Per part del Districte 6, s’ha proposat la Medalla d'Honor de Sabadell per a Mari Carmen López García per les tasques realitzades al barri en favor de la dona maltractada i de col·laboració en les festes tradicionals.

  El Districte 7 proposa per a Medalla d'Honor de Sabadell a Manuel Carrasco Amador per la seva trajectòria educativa com a mestre i director d’escola i també pel seu compromís amb el barri de Torre-romeu.

  Les propostes de la Junta de Portaveus

  Per part de la Junta de Portaveus s’ha proposat concedir la Medalla d’Honor de Sabadell al Club Esportiu Mercantil en el 100 aniversari de la seva creació per la contribució a la promoció de l’esport sabadellenc.

  A Sabadell Solidaris amb el Poble Sahrauí en el seu 25è aniversari treballant per l’agermanament amb el poble Sahrauí.

  I, finalment, a  l’Agrupació Coral Talia pel seu compromís amb el món de la cultura popular i tradicional catalana i en especial amb el món del cant coral durant els darrers 70 anys.

  Categories Ajuntament, Cultura i esport, Activitats culturals Tags cultura, Junta de Portaveus, Medalla del Mèrit Ciutadà