PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
abril
2014

El programa de voluntariat Sabadell Suma ofereix la desena edició del curs d’iniciació al voluntariat

El programa municipal Sabadell Suma ofereix el proper mes de maig la desena edició del curs d’introducció al voluntariat

El programa municipal Sabadell Suma ofereix el proper mes de maig la desena edició del curs d’introducció al voluntariat. Les sessions estan adreçades a totes les persones que estiguin interessades a fer de voluntàries o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat.

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i la  Creu Roja i compta, a més, amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, ActuaVallès i AVAN – Amics de la Neurologia. El curs, es portarà a terme els dies 20, 22, 27 i 29 de maig al Casal Pere Quart —Rambla, 69— de Sabadell, està reconegut pel Pla de formació del Voluntariat de Catalunya i té un cost de 10 euros.

Tal i com assenyala la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco,

Cada cop hi ha més gent que vol fer de voluntari i per això des de l’Ajuntament posem l’accent en el foment i la formació de persones voluntàries amb tot un seguit de cursos i projectes vinculats. De fet, aquest any ja es hem portat a terme un curs d’introducció al voluntariat i està previst fer-ne un altre a l’octubre”.

En aquest sentit, Carrasco ha afegit

A més, tenim la sort que a Sabadell hi ha un gran nombre d’associacions sense ànim de lucre que, des de diferents vessants, contribueixen al creixement de la ciutat, vull aprofitar per felicitar-los tant a ells com al gran conjunt de voluntaris que abasta a tota la ciutat. Tots tenen el compromís per continuar treballant colze a colze fent ciutat i fomentant la cohesió social.

Les diferents sessions del proper curs abordaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: què ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat. El curs acabarà amb una taula rodona amb experiències de voluntaris d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

Per inscriure’s cal formalitzar la inscripció del 14 d’abril al 13 de maig trucant al tel. 93 745 31 84 (al matí de 9 a 2) o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places estan limitades a 25 persones. Es donarà un certificat d’assistència emès per la Generalitat de Catalunya a les persones que assisteixin a un 85% de les sessions.