PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Juny
2019

El projecte MetallVallès programa nous cursos per formar professionals en el sector del metall

Són cursos d’interpretació de plànols, de tècniques de fabricació mecànica i de soldadura

El projecte MetallVallès programa nous cursos per formar professionals en el sector del metall

En el marc de la 3a edició del projecte MetallVallès, es posaran en marxa tres nous cursos. Es tracta del curs Interpretació de plànols, Tècniques de fabricació mecànica i CNC i Soldadura (MIG-MAG/ELÈCTRODE/TIG). Aquestes formacions estan centrades en la pràctica i adaptades a les necessitats de les persones participants, al seu nivell i als seus objectius i també s’adapten a les necessitats detectades a les empreses del sector quan cerquen professionals. Les classes es desenvoluparan entre el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32, Sabadell) i instal·lacions especialitzades en aquest àmbit

MetallVallès s’adreça tant a professionals en recerca de feina i que ja tenen ocupació o objectius en el sector del metall i a empreses metal·lúrgiques que tinguin necessitat de contractar personal. Entre els eixos de treball hi ha desenvolupar accions formatives. Ja s’han impartit altres cursos com el d’iniciació al metall adreçat a dones per ajudar a incrementar la seva presència en el sector del metall. De 16 dones participants, 12 segueixen interessades en el metall, ja sigui treballant-hi, formant-se o cercant un lloc de treball al sector.

Sessió informativa 18 de juny

Les persones interessades poden assistir-hi a la sessió informativa prevista el 18 de juny a les 12 h, al Centre de Formació Cal Molins prèvia inscripció al web sabadelltreball.cat. Durant la sessió s’explicarà el context de l’acció formativa, contingut del curs i informació pràctica. Al final es recolliran les sol·licituds per la qual cosa és imprescindible portar un currículum actualitzat.

MetallVallès

Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet treballen conjuntament per desenvolupar la tercera edició del projecte MetallVallès amb el suport dels 14 municipis de l’àmbit de l’Estratègia Territorial de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació empresarial del metall i PIMEC.

Aquesta és una de les iniciatives finançades per la Diputació de Barcelona dins el programa Ocupació a la Indústria Local per millorar la inserció laboral de persones en sectors industrials fortament consolidats dins d’un territori i donar suport a empreses amb perspectives de creixement i potencialment generadores d’ocupació de qualitat. El cas de MetallVallès s’ha centrat en promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica donat el pes que aquest sector té en el territori.