PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Novembre
2015

El projecte Treball i Formació permet des d’avui la contractació i formació de 69 persones

 

El projecte Treball i Formació que duu a terme el Vapor Llonch permetrà des d’avui mateix i durant sis mesos la contractació i formació de 69 persones, la majoria de les quals són més grans de 45 anys i havien exhaurit la prestació per desocupació o subsidi. El projecte és una realitat gràcies a la subvenció de 609.370,56 euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que precisament avui ha aprovat acceptar la Junta de Govern.

A través d’aquest projecte, tots els participants tenen un contracte i l’activitat laboral es combina amb la formativa. D’aquesta manera, se’ls proporciona, a més d’experiència laboral, els coneixements i les habilitats que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior al mercat de treball.

En total la subvenció que s’aprova avui permetrà la contractació i formació de 69 persones durant sis mesos. En aquests moments, ja està tancat el procés de selecció de les persones que hi participaran, i que es va iniciar amb la derivació de les persones candidates des de les Oficines de Treball de la Generalitat. En total 465 persones van mostrar interès per optar a una de les places vacants.

Aquest projecte Treball i Formació es posa en marxa en la seva totalitat avui, dilluns 16 de novembre. En primer lloc, les persones participants faran la formació corresponent amb el seu lloc de treball i al desembre ja iniciaran l'etapa laboral. En aquesta edició es desenvoluparan les especialitats de construcció, pintura, fusteria, instal·ladors, neteja equipaments, neteja viària, hostaleria, mainaderes, auxiliar administratiu i tècnics d’integració i coordinació programa.