PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Maig
2020

El proper dilluns s’inicia el termini de sol•licitud de beques per a llibres de text i material escolar i per als ajuts menjador

El proper dilluns s’inicia el termini de sol•licitud de beques per a llibres de text i material escolar i per als ajuts menjador

El proper dilluns, 1 de juny, s’inicia el termini de sol·licitud de beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar i per als ajuts menjador per al curs 2020-2021. Les dues convocatòries tenen el procediment de tramitació conjunt, per això la documentació requerida s’ha de presentar només una sola vegada. També serà possible tramitar les sol·licituds per separat –ajuts menjador o beques de llibres de text i material escolar–. El termini per realitzar aquesta sol·licitud va de l’1 al 19 de juny, ambdós inclosos.

El procediment per tramitar la sol·licitud serà telemàtic. Això no obstant, es reservaran cites presencials per a qui no tingui mitjans per fer-ho per aquesta via. Per demanar cita prèvia, caldrà trucar al 010 (93 745 31 10 des de mòbil) o bé sol·licitar-la a través d’aquest enllaç. 

Les beques per a llibres de text i material escolar es destinen a alumnat de centres educatius públics i concertats des de 2n cicle d’educació infantil fins a 4rt d’ESO i educació especial. 

En el cas dels ajuts menjador, l’import el concedeix la Generalitat de Catalunya i es canalitza a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’Ajuntament és l’encarregat de fer la tramitació de les sol·licituds. Aquests ajuts es reparteixen entre alumnat empadronat a Sabadell i matriculat en qualsevol centre educatiu del Vallès Occidental.