PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  06
  Maig
  2021

  El Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Sabadell incrementa les altes d’empreses durant 2021 respecte el període precovid de l’any passat

  Amb la tramitació de 28 noves altes d'autònoms i societats limitades durant el primer trimestre de 2021 se situa en el tercer lloc del rànquing elaborat per la Diputació de Barcelona

  El Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Sabadell incrementa les altes d’empreses durant 2021 respecte el període precovid de l’any passat

  El Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Sabadell registra més altes d’empreses durant el primer trimestre de 2021 que respecte el mateix període de l’any passat. En total s’han donat d’alta 28 empreses  enfront de les 23 de l’any anterior. Aquestes dades situen l’Ajuntament de Sabadell en el tercer lloc del rànquing dels 45 Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de Barcelona per haver facilitat la creació d’aquestes 28 empreses (16 altes d’autònoms i 12 societats limitades) durant el primer trimestre de 2021.

  D’aquesta manera es manté com un dels més actius de l’àrea de Barcelona. L’Ajuntament de Sabadell es va donar d’alta com a PAE a finals de 2014, fruit d’un  conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el govern espanyol i des de llavors 585 empreses s’han creat amb el suport d’aquest servei.

  La xifra situa Sabadell en el 4rt lloc del rànquing acumulat entre tots els PAE des de 2009 a 2021. Aquestes dades són el resultat de l'últim "Termòmetre PAE" elaborat per la Diputació de Barcelona sobre els punts municipals de la província.

  Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González

  “és un bon símptoma comprovar que s’ha superat la xifra d’altes d’empreses durant el primer trimestre de l’any respecte  el període precovid de 2020. La nostra voluntat és estar al costat de les persones que volen fer realitat la seva idea de negoci facilitant totes les mesures per a la creació de noves empreses a la ciutat”. 

  Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) són oficines autoritzades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, des d’on es realitza la tramitació de constitució de les formes jurídiques més habituals (autònoms, SL...) de manera telemàtica i gratuïta. En aquests moments, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis - Vapor Llonch) i el Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236) i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) es poden gestionar telemàticament d’un sol cop fins a 22 tràmits, amb les diferents administracions implicades, segons el tipus d’empresa.

  Això implica un estalvi de temps i permet crear l’empresa en 48 hores, en canvi presencialment es pot necessitar fins a 40 dies. Un altre avantatge d’aquesta plataforma és l’estalvi de desplaçaments i de nous interlocutors. El personal tècnic de l’Ajuntament de Sabadell que atén la persona emprenedora, assessorant-la en la maduració de la idea de negoci, pot tramitar l’alta d’activitat si es desitja. L’objectiu és facilitar i simplificar els tràmits de constitució de determinades formes jurídiques. Per poder ser atès a un PAE de Sabadell cal sol·licitar cita prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  Projecte Reempresa

  D’altra banda, Sabadell disposa d’un Centre Reempresa a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament, situada al Vapor Llonch. L’Ajuntament de Sabadell també ha rebut reconeixements per ser a un dels punts locals Reempresa més actius dels 35 existents a la província de Barcelona. En col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, s’hi ofereix assessorament per a qui vol vendre la seva empresa com a les persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

  Categories Empresa, Economia i treball, Treball Tags Punt d'Atenció a l'Emprenedor