PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Febrer
2014

El Saló de la Franquícia a Catalunya reunirà prop de 100 marques nacionals i internacionals a Fira Sabadell

FRANQUICAT tindrà lloc entre el 6 i 8 de març de 10 del matí a 8 del vespre

El recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7) acull la 1a Edició del Saló de la Franquícia a Catalunya, FRANQUICAT els dies 6, 7 i 8 de març. Aquesta Fira organitzada per Vital Media Events està adreçada especialment a persones emprenedores que desitgin posar en marxa el seu propi negoci o associar-se per la creació d'una empresa o empresaris que vulguin prendre idees noves per a un negoci ja en funcionament.

En definitiva, FRANQUICAT està pensat per a totes aquelles persones que volen obrir el seu mercat a Catalunya o bé augmentar-lo. Avui, durant la presentació del certamen, el regidor de Comerç, Consum i Turisme i responsable de Fira Sabadell, Carles Bosch, ha comentat que aquest event

pot ser una bona oportunitat per generar autocupació i també d’interès per a empreses ubicades al nostre entorn i que vulguin créixer.

El certamen serà una oportunitat per resoldre dubtes tècnics i legals i intercanviar informació amb negocis actius i adscriure’s al sistema de franquiciats.  Des de Vital Media Events, David Marmol indica que

cal desmentir el tòpic que crear una fraquícia és car. Des dels 3.000 euros hi ha franquícies que poden ser una solució rentable i de poc risc.

En aquesta primera fira del sector estaran presents professionals del món de la franquícia a tots els nivells i reunirà més de cent marques nacionals i internacionals com DIA, Carlin, Nostrum, Dandara, Tailor, Miaroma o Garoina, entre d’altres.

En paral·lel a la mostra, s’ha previst un programa d’activitats adreçat a franquiciadors, franquiciats, inversors, però sobretot a emprenedors. En el marc de les jornades tècniques per a emprenedors es desenvoluparan diferents conferències o tallers a càrrec d’especialistes en l’àmbit jurídic o de la creació d’empreses, entre d’altres. En concret, l’empresària Carmen Lomana obrirà aquestes jornades amb la conferència “La importància del detall en el desenvolupament d’un gran negoci”.  També tindran cabuda sessions sobre aspectes legals d’una franquícia, les claus per franquiciar un negoci amb èxit o vendre el projecte, la franquícia com a solució d’autocupació o les accions de suport a la creació d’empreses des de l’administració pública.

Aquestes activitats comptaran amb la participació de Randstad Sabadell, Garrigues, Cambra de Comerç de Sabadell, Vapor Llonch, Som advocats, T4 Franquicia i Erpasa Consulting.

Inauguració

L’obertura de FRANQUICAT tindrà lloc el dijous 6 de març a 2/4 de 12 del matí i comptarà amb la participació de representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sabadell i  la Cambra de Comerç de Sabadell.

Franquicat.com

La 1a Edició del Saló Català de la Franquícia, FRANQUICAT es podrà visitar tots els dies de la Fira de 10 del matí a 8 del vespre. L’entrada al recinte firal si es compra de forma anticipada a través del web www.franquicat.com  per un dia serà de 3€, per dos dies de 5€ i si es vol adquirir el passi de tres dies el preu és de 7,50€ per als visitants. El preu de l’entrada a la guixeta per un dia serà de 4€. Des del web www.franquicat.com  es pot ampliar la informació sobre els expositors i el programa d’activitats de les Jornades per a emprenedors. Per a més informació sobre FRANQUICAT també es pot consultar el compte de Twitter oficial del saló: @Franquicat.