PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Desembre
2014

El Teatre Principal i La Faràndula ofereixen un munt d’espectacles per aquesta temporada

L’òpera, la música simfònica, la música de cambra i de cobla, la música moderna, el teatre, la dansa i la programació familiar

Comença l’any 2015 juntament amb la nova temporada d’espectacles que fins el mes de maig es podran veure al Teatre Principal i a La Faràndula. L’òpera, la música simfònica, la música de cambra i de cobla, la música moderna, el teatre, la dansa i la programació familiar oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos i totes les edats.

Quim Carné, regidor de Cultura, ha comentat en la roda de premsa d’aquest matí que

la nostra programació respon a la suma de tots plegats: empreses privades, associacions i l’Ajuntament per configurar una programació plural.

Carné ha aprofitat per fer balanç del 2014 i ha comentat que

podem treure pit perquè no només hem mantingut el públic sinó que l’hem augmentat un 2%. Hem programat 46 espectacles, realitzat 70 funcions, i han passat 36.500 espectadors pels nostres teatres.

Mirna LaCambra, presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell ha explicat que una de les dues obres que tenen programades, l’Italiana in Algeri, és una

òpera alegra amb molta vibració musical i una forta presència sabadellenca, amb el director Santiago Serrate i el tenor Joan Ribalta, ambdós de la ciutat.

L’assessor cultural, Emili del Bas, ha comentat la vessant teatral i musical de la programació compartint protagonisme amb Tomàs Manyosa pel que fa a la dansa i, la directora de Cor Vakombà, Mariona Sánchez.

Joana Soler, directora de Joventuts Musicals, ha destacat

la qualitat de la nostra programació de música de cambra, és de les millors del territori amb l’OSV, Arnau Tomàs i Qvixote Quartet.

Per la seva banda, Arnau Solsona, de la Joventut de la Faràndula, ha comentat els espectacles d’aquest any, recalcant que porten

65 anys representant Els pastorets.

Finalment, Josep Vinaròs, president de Sabadell Més Música, ha celebrat que

aquest any tinguem no un, sinó dos concerts de la Cobla Simfònica.

Podeu consultar tota la informació: http://www.sabadell.cat/ca/Cultura