PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Juny
2014

El tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals, Josep Ayuso, visita el Rec.09 d’Igualada, que compta amb presència sabadellenca

La visita respon a l’interès per conèixer diferents accions de dinamització de ciutat, en aquest cas, a més, molt vinculada al sector tèxtil

El tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, ha visitat aquest matí el Rec.09, on més de 60 firmes i dissenyadors ocupen les antigues adoberies d’aquest barri d’Igualada presentant les seves millors ofertes outlet. El Rec.09 se celebra des d’avui i fins al proper dissabte, 7 de juny i compta entre els seus expositors amb presència sabadellenca. Es tracta de l’empresa Yerse, que enguany celebra els 50 anys de la seva fundació.

Tal i  com ha comentat Ayuso,

una de les línies que volem reforçar com a govern de Sabadell és la dinamització del teixit econòmic, tant fomentant la competitivitat i projecció de les nostres empreses com també la projecció i potencial turístic de la ciutat en el seu conjunt. I en aquest marc, el Rec és un dels esdeveniments que cal visitar i conèixer. He tingut l'oportunitat de compartir amb Yerse la seva primera assistència al Rec d'Igualada. És un orgull que el nom i la indústria sabadellenca participin en un certamen de gran referència. També hem compartit la voluntat de treballar conjuntament per impulsar accions de dinamització del sector tèxtil i de la moda a la mida sabadellenca.

Per la seva banda, Pep Generó, conseller delegat de Yerse ha dit que

el projecte i objectiu de Yerse és estar present en tots els esdeveniments on la moda sigui protagonista. En l’any del nostre 50 aniversari volem incidir en la nostra presència i projecció de marca.

A més de la venda, el Rec.09 es complementa amb altres accions com música en directe, ponències, un concurs d’art i altres propostes. Així mateix, s’ofereix un circuit per Igualada per donar a conèixer l’oferta comercial i gastronòmica de la ciutat. També els darrers dies s’ha promogut una botiga outlet on-line.

En la passada edició d’hivern, Rec.0 va rebre més de 80.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia.