PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Març
2015

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, es reuneix amb l’Associació P(A)T AP(A)T per abordar qüestions relacionades amb la seguretat del trànsit i la prevenció d’accidents

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, s’ha reunit amb els màxims representants de l’Associació de Prevenció d’Accidents i Trànsit i Secció d’Afectats per Accidents de Trànsit, P(A)T AP(A)T. La trobada, celebrada ahir a petició de l’entitat, va comptar amb la presència del seu president, Ole Thorson i del vicepresident, Vicente Sánchez. Així mateix, va assistir el diputat al Congrés i portaveu del grup parlamentari socialista a la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible, el sabadellenc Carlos Corcuera. Durant la reunió es van abordar qüestions relacionades amb la circulació, la conscienciació ciutadana i la prevenció de sinistres.

 

 

Segons ha explicat el tinent d’alcalde, Josep Ayuso, 

amb aquesta trobada, volem donar continuïtat al contacte que des de l’Ajuntament mantenim amb les entitats dels diferents àmbits. En aquest cas, parlem de gestió de trànsit i de circulació, una de les qüestions que més afecta el conjunt de la ciutadania en el seu dia a dia i on, a més, el conjunt d’administracions, també els municipis, tenim un important paper. És per això que valorem moltíssim comptar amb els punts de vista i aportacions que ens pugui transmetre una associació com P(A)T i AP(A)T . El diàleg continu amb el món associatiu és la millor manera de garantir una solució efectiva als problemes.

Entre els temes que es van abordar durant la trobada figuren la sensibilització i la formació a la ciutadania en les temàtiques relacionades amb la seguretat i la prevenció, la convivència entre els vianants i els diferents tipus de vehicles i la protecció dels col·lectius més vulnerables en matèria de seguretat viària.

P(A)T AP(A)T

Nascuda a Sabadell a la dècada dels 60, l’Associació per a la Prevenció d’Accidents de Trànsit P(A)T, va afegir anys després a les seves sigles una Secció d’Afectats per aquest tipus d’accidents, l’AP(A)T. Actualment l’entitat té la seu a Barcelona.

Entre els objectius de l’associació es troben millorar la seguretat en les vies públiques, el respecte de les normatives per part de tothom en favor de la convivència, incrementar l’eficàcia de les inversions públiques i privades en seguretat vial i la reducció dels accidents, així com donar suport a les víctimes dels sinistres i al seu entorn.