PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Novembre
2015

El tram del carrer de Capmany on s’ubica l’Escola L’Estel es tancarà de forma experimental durant l’entrada i sortida del col·legi

Un cop comprovat el bon funcionament del tancament, s’instal·larà un sistema fix


A partir de dilluns 16 de novembre, i durant un mes, s’iniciarà una prova pilot de tancament del carrer de Capmany, en el tram comprès entre els carrers de l’Escola Pia i el de Garcilaso, on s’ubica l’Escola L’Estel, en horari d’entrada i sortida de l’escola. Si la prova pilot assoleix els objectius previstos, s’instal·larà un sistema fix de tancament al carrer, com el que es va col·locar a les escoles La Trama i Enric Casasses.

La mesura parteix de la petició de l’AMPA de l’Escola L’Estel i està consensuada tant amb la direcció d’aquest centre com amb la de Ramar 2. El tancament el faran els pares de l’AMPA de L’Estel, amb tanques, i amb el suport de la Policia Municipal durant els primers dies. Els talls de carrer es faran de 8.50 a 9.10 h i de 16.50 a 17.10 h. D’aquesta manera es pretén millorar la seguretat dels alumnes de l’Escola L’Estel, principalment, durant les entrades i sortides del centre educatiu.

Els usuaris dels guals d’aquest tram del carrer de Capmany tindran garantit l’accés en tot moment. L’Ajuntament ha informat els veïns i demana la col·laboració i comprensió per tal de facilitar la bona convivència amb els usuaris de l’escola. També es recorda que la circulació en la franja horària d’entrada i sortida d’alumnes a l’escola ha de ser amb la màxima prudència i a una velocitat molt reduïda.

En cas que els veïns tinguin qualsevol consulta, es poden adreçar a l’Oficina del Districte 1, situada al carrer de Sol i Padrís, 93, o bé trucar al 93 712 00 00.